MENÜ

Transferde Vida gerçeği! Galatasaray ve Fenerbahçe peşindeydi...

Geçtiğimiz yaz yönetici Umut Güner’le görüşüp protokol imzalayan Vida’ya, daha sonra F.Bahçe ve G.Saray talip oldu. Beşiktaş’tan daha fazla para teklif eden iki kulüp, protokolde yer alan 3.5 milyon Euro’luk tazminatı ödemeyi de kabul etti, ancak Hırvat oyuncu sözünden dönmedi.

Transferde Vida gerçeği! Galatasaray ve Fenerbahçe peşindeydi...

Dünyaca ünlü savunmacı Pepe’yi sıfır bonservisle getiren Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, 2017 yılının son transfer bombasını da patlattı. Güner, Türkiye’de ve Avrupa’da çok sayıda kulübün peşinde koştuğu Hırvat savunmacı Domagoj Vida’yı, tıpkı Pepe ve Gökhan Gönül gibi bedelsiz olarak siyah beyazlı renklere kazandırdı. Transferi için görüşmelere başlandığı dün KAP’a bildirilen Vida’nın Beşiktaş’a gelmesi gerçek bir başarı hikayesi. İşte yaşananlar…

Bu takım 2018'de bedava!

PASALIC VE SERIC DEVREDEYDİ

Umut Güner, Dinamo Kiev ile sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek olan Vida ile geçtiğimiz yaz görüşüp anlaştı ve ön protokol imzaladı. Protokole göre taraflardan biri anlaşmadan vazgeçtiği taktirde 3.5 milyon Euro ödeyecekti. Bu noktadan sonra devreye ezeli rakipler girdi. Fenerbahçe, ünlü menajer Dino Pasalic’e, Galatasaray da Igor Tudor’un menajeri Anthony Seric’e bu transfer için yetki verdi. İki kulüp de oyuncuya Beşiktaş’tan daha fazla para teklif etti ve 3.5 milyon Euro tazminatı ödemeye hazır olduklarını bildirdi.

Beşiktaş'a çılgın gelir: 50 Milyon Euro!

‘SÖZÜMÜ TUTTUM, MUTLUYUM'

Teklifler bununla da kalmadı; Everton, Stoke City, Marsilya, Roma, Inter, Espanyol ve Werder Bremen de Vida’ya talip oldu, ancak oyuncu Beşiktaş’la yaptığı anlaşmadan geri adım atmadı. Vida, neden siyah beyazlı kulübü tercih ettiğini Hürriyet’e şöyle anlattı:

“Beşiktaş ile yaz aylarında görüştüm. Umut Güner’le her konuda anlaştım ve protokol imzaladım. Bonservis konusu olmasa Beşiktaş formasını daha önce giyecektim. Ben, her zaman sözünde duran bir insanım. Öyle olmasam, diğer Türk takımlarının daha yüksek tekliflerini değerlendirirdim. Şimdi sözümü tuttum, mutluyum.”

Tottenham, Janssen'i geri istedi

"TAKIMI ÇOK İYİ TANIYORUM"

Transferinin mimarı Umut Güner’le poz veren Vida, “Beşiktaş’ın maçlarını izledim. Takımı çok iyi tanıyorum. Pepe, Tosic ve Mitrovic ile aramızda büyük bir forma rekabeti olacak ve bundan kazanan da Beşiktaş olacak” dedi.

Kaynak: Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ