MENÜ

Transferde son dakika

Devre arası kampına tam kadro girmek isteyen teknik direktör Ersun Yanal, genç futbolcu Uğur Çiftçi'ye kanca attı. Sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek olan Özer Hurmacı için Trabzonlu idareciler Kasımpaşa'yla masaya oturacak, imzalar an meselesi.

Transferde son dakika

Uğur Çiftçi bombası

Trabzonspor’da transfer çalışmaları hızlanmış durumda. Devre arasına kadar transferlerin tamamlanıp, kampa tam kadro girmek isteyen teknik direktör Ersun Yanal, son olarak Gençlerbirliği’nde başarılı işlere imza atan Uğur Çiftçi’yi takibe aldı. Savunmaya takviye isteyen ve Papadopoulos’un gönderilmesini talep ettiği ileri sürülen deneyimli teknik adam, 22 yaşındaki oyuncuda karar kıldı. Uğur’un hem stoper hem de sol bekte oynayarak çok yönlü olması Trabzon cephesinin bu transfere daha iştahlı yaklaşmasına neden oluyor. Bu sezon Gençlerbirliği formasıyla 10 maça çıkan Uğur, 2 gol ve 2 asist yaptı. Gol yollarında da etkili olan genç futbolcu Karadeniz ekibinin tam istediği tarzda.

Özer Hurmacı artık Trabzonspor'da

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kasımpaşa’dan 1.5 yıllığına kiralanan Özer Hurmacı’nın geçici sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Aslen Trabzonlu olan Özer ise memleketinin takımında forma giymek istediğini her fırsatta dile getiriyor. Ersun Yanal’ın gözde isimlerinden olan 29 yaşındaki futbolcunun bonservisinin alınması için çalışmalar da bir hafta içinde resmen başlayacak. İstanbul temsilcisinde Şota Arveladze’nin onay vermesi halinde, taraflar pazarlık masasına oturacak. Özer’i elinden kaçırmak istemeyen Yanal, yönetime baskı yapıyor. Kasımpaşalı idarecilerinin Özer’e ortalama 2 milyon Euro dolaylarında bir bedel biçtiği gelen haberler arasında. İmzalar ise çok yakında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ