Wout Weghorst'a Avrupa devi talip oldu! Hollanda ile EURO 2024'e golle başlamıştı...

Hollanda Millî Takımı'nın santrforu Wout Weghorst, EURO 2024'e golle başladı. Beşiktaş'ın eski yıldızı için Avrupa'nın dev kulübü talip oldu. Oyuncunun bonservisi için İngiltere Championship ekibi Burnley ile temaslar başladı. İşte detaylar...

Wout Weghorst'a Avrupa devi talip oldu! Hollanda ile EURO 2024'e golle başlamıştı...

Beşiktaş'ın eski yıldızı Wout Weghorst, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na yüksek perdeden giriş yaptı... Hollanda'nın D Grubu ilk maçında Polonya ile oynadığı maçta oyuna 81. dakikada giren 31 yaşındaki santrfor, 83. dakikada golü atarak Hollanda'ya 2-1'lik galibiyeti getirdi. Ronald Koeman'ın öğrencileri böylelikle turnuvaya üç puan ile başladı.

Haberin Devamı

AJAX DEVREDE!

İngiliz basınından The Telegraph'ta yer alan habere göre Ajax, Beşiktaş'ın eski yıldızı Wout Weghorst'u renklerine bağlamak istiyor. Söz konusu haberde, tecrübeli golcünün İngiltere Championship'te oynamak istemediği ve bu teklife sıcak baktığı aktarılıyor. Haberde "Ajax, Hollandalı forvet Wout Weghorst için Burnley ile indirimli bir anlaşma yapmayı düşünüyor" ifadeleri yer alıyor.

Wout Weghorsta Avrupa devi talip oldu Hollanda ile EURO 2024e golle başlamıştı...

FARİOLİ ÇALIŞTIRIYOR

Ajax, geçtiğimiz sezon bittikten sonra teknik direktörlük koltuğuna Alanyaspor ve Fatih Karagümrük'ün eski teknik direktörü Francesco Farioli'yi getirmişti. İtalyan teknik adamın, Wout Weghorst ile çalışmayı düşündüğü anlaşılıyor. Geçtiğimiz sezonu Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren yıldız futbolcu, 30 maçta yedi gol atıp dört asist yaptı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ