Transferde Ivan Cavaleiro atağı! Süper Lig'e geri dönüyor...

Süper Lig'de transfer hareketliliği sürüyor. Daha önce Türkiye'de forma giyen isimlerden Ivan Cavaleiro, geri dönmeye hazırlanıyor.

Transferde Ivan Cavaleiro atağı! Süper Lig'e geri dönüyor...

Hücum hattına bir takviye gerçekleştirmeyi planlayan Süper Lig ekibine menajerlerden Ivan Cavaleiro önerisi geldi. Öneri sonrası yönetim, daha önce Türkiye'de Alanyaspor forması giymiş deneyimli oyuncu için temaslara başladı.

Haberin Devamı

KARİYERİ PARLAK

Altyapı eğitimini Benfica’da alan Cavaleiro, burada profesyonel olduktan sonra Deportivo, Monaco, Wolverhampton, Fulham gibi Avrupa’nın önemli takımlarının yanı sıra bir sezon da Alanya’da görev yapmıştı. Göztepe’ye önerilen Portekizli oyuncu, asıl mevkii olan sol kanat pozisyonun yanı sıra, santrfor ve sağ kanat olarak da hücum hattının her bölgesinde görev alabiliyor. Bonservisi elinde olan golcünün şu anki güncel piyasa değeri ise 2 milyon Euro olarak dikkat çekiyor.

Transferde Ivan Cavaleiro atağı Süper Lige geri dönüyor...

GERİ DÖNÜŞE SICAK BAKIYOR

Fulham'ın Ocak 2020'de 11.8 milyon Euro karşılığında Wolverhampton'dan bonservisini aldığı Ivan Cavaleiro, 2022-23 sezonunu İngiliz ekibinden kiralık olarak Alanyaspor'da geçirmişti. Alanya formasıyla 14'ü ilk 11'de olmak üzere toplam 25 maça çıkan Portekizli oyuncu; 4 gol, 5 asistlik skor katkısı sağlamıştı. Cavaleiro'nun yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Transferde Ivan Cavaleiro atağı Süper Lige geri dönüyor...

GÖZTEPE DEVREDE!

Süper Lig’de ilk 2 haftadan iki beraberlikle ayrılan Göztepe, hücuma bir takviye daha yapacak. Son olarak Juan Silva transferiyle hücuma güç katan Göz Göz’e Fransa’dan bir golcü daha önerildi. Sarı-Kırmızılı yönetime, menajerler vasıtasıyla Lille’den ayrılan Ivan Cavaleiro teklif edildi. 30 yaşındaki Portekizli oyuncu teknik direktör Stanimir Stoilov’un onayıyla transfer listesine eklendi. Yönetim, 30 yaşındaki hücumcunun transferi adına temaslara başladı.

 

Transferde Ivan Cavaleiro atağı Süper Lige geri dönüyor...

YORUM YAZ