Fenerbahçe transferde bombayı patlattı! Yıldız futbolcu İstanbul'a gelecek

Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, transfer döneminde de heyecan dorukta. Avrupa'da mücadele eden Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile ilgili günün öne çıkan bomba transfer iddialarını sizler için bir araya getirdik... Öte yandan Galatasaray'ın yıldız futbolcu Köhn için bomba bir gelişme yaşandı. Bu arada Fenerbahçe orta saha transferinde mutlu sona ulaştı. yıldız futbolcu İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe yıldız futbolcuyu kaptı!

Fenerbahçe, Sofyan Amrabat’ın transferi konusunda Fiorentina ile prensip anlaşmasına vardı. Faslı futbolcunun sözleşme imzalamak üzere kısa süre içerisinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, 6 numara transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, Sofyan Amrabat'ın transferi için Fiorentina ile anlaşmaya vardı. Yönetim, Amrabat'ın ardından İtalyan ekibini de ikna etti. Fenerbahçe, 28 yaşındaki futbolcuyu bir sezonluğuna kiralayacak. Anlaşmada satın alma opsiyonu da bulunuyor. Amrabat, kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek.

Sofyan Amrabat, geçen sezonu Manchester United'ta kiralık olarak geçirmişti. Fiorentina, Faslı orta sahayı 2020 yılında Hellas Verona'dan 19 milyon 500 bin Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

İŞTE KÖHN'ÜN YENİ TAKIMI!

Galatasaray'da performansı eleştirilen Derrick Köhn, Almanya'ya geri dönüyor.

Werder Bremen, Derrick Köhn'ün kiralık transferi için Galatasaray ile anlaşma sağladı. 25 yaşındaki sol bek de Almanya'ya geri dönmeye ikna oldu.

YETİŞİRSE BU GECE GİDİYOR

Derrick Köhn için uçuş planlaması oluşturuluyor. Yetişmesi halinde bu gece yetişmezse cuma sabah Bremen'de olması bekleniyor.

OKAN BURUK OYUNDAN ALDI

Galatasaray'da performansı eleştirilen oyuncuyu Okan Buruk da son oynanan Young Boys maçında devre arasında oyundan almıştı.

Galatasaray'ın 3,3 milyon euroya kadrosuna kattığı tecrübeli oyuncu, 19 maça çıktı ve 1 gol, 2 asist yaptı. 

Erencan Yardımcı'nın yeni adresi Almanya

Süper Lig'in yeni takımı Eyüspor'un 2021 yılında Galatasaray'dan 479 bin Euro'ya kadrosuna kattığı genç futbolcusu Erencan Yardımcı kariyerine Bundesliga'da devam edecek.

Erencan Yardımcı resmen Hoffenheim'da
Habertürk'ün haberine göre İstanbul ekibi bir süredür Erencan Yardımcı'yı kadrosuna katmak istediği Bundesliga ekibi Hoffenheim ile anlaşma sağladı. İki kulüp arasında resmi sözleşme imzalandı.

Bonservis bedeli 4 milyon Euro, sonraki satıştan pay
Alman ekibi genç futbolcunun transferi karşılığında Eyüpsor'a 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Eyüpspor, genç futbolcunun sonraki satışından yüzde 15 pay alacak.

Geçtiğimiz sezonu Pendikspor'da kiralık geçirdi
Geçtiğimiz sezonu Pendikspor'da kiralık geçiren genç forvet, çıktığı 28 lig maçında 6 gol, 2 asistlik istatistik yakalamıştı.

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'IN GÖZÜ GOSENS'TE

Hollanda basını De Telegraaf'a göre sol bek rotasyonunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'de forma giyen Robin Gosens ile görüşme halinde.

Ağustos başında Alman ve Hollanda basını siyah beyazlı transfer komitesi üyelerinin 30 yaşındaki sol bek ile aracılar kanalıyla görüştüğünü yazmıştı.

Geçen sezon Union Berlin'de 37 resmi maça çıkan Robin Gosens, 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

BEŞİKTAŞ'TA HEDEF TİAGO DJALO

Beşiktaş'ın stoper transferi için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre yönetim, İtalya Serie A ekibi Juventus’tan Tiago Djalo’yla ilgileniyor. 24 yaşındaki stoper, geçtiğimiz ara transfer döneminde Juve’nin kadrosuna katılmıştı.

Piyasa değeri 12 milyon Euro olan oyuncuyu Juve, 5 milyon Euro bonservis bedeli ile renklerine bağlamıştı. Çizme basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş, oyuncu için Juve’ye teklif sundu.

GALATASARAY'DA GÜNDEM HERMOSO

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Takvim'in haberine göre sol bek, orta saha ve stoper takviyesini gündemine alan Galatasaray'ın sıcak temas halinde olduğu isimlerden birisi Mario Hermoso oldu. Bonservisi elinde olan İspanyol savunmacı ile ilk teması geçtiğimiz hafta kuran ve transferde mesafe kateden yönetim, Şampiyonlar Ligi şoku sonrası frene bastı.

TRANSFER ZORA GİRDİ

30 milyon Euro'ya yakın bir gelirden olan Galatasaray, Hermoso'nun istediği yıllık maaşı karşılamada artık çok zorlanacak.Ayrıca yıldız futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takıma gitmek istediği, bu nedenle de transferin zora girdiği belirlendi.

Haberin Devamı
EMRE MOR'UN YENİ ADRESİ NETLEŞİYOR

Fenerbahçe’de gözden çıkarılan isimlerin başında gelen Emre Mor’a talipler artıyor. Başarılı oyuncunun en ciddi talibi ise Çaykur Rizespor... Karadeniz ekibi, Fenerbahçe ile Emre’nin kalıcı transferi için şartlar üzerinde değerlendirmeler yapıyor.

 

YUSUF YAZICI PAYLAŞILAMIYOR

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de sözleşmesi sona eren ve bonservisini elinde bulunduran Yusuf Yazıcı paylaşılamıyor. Fransa basınından RMC Sport'un haberine göre; Fransa Ligue 1 ekipleri Nice ve Olimpik Lyon'un Yusuf Yazıcı'yı transfer etmek istediği aktarıldı. Yusuf Yazıcı için İspanya La Liga ekibi Real Betis'in de ilgisinin bulunduğu vurgulandı.

YORUM YAZ