Galatasaray'dan bomba sol kanat hamlesi! Transfer için George Gardi devrede...

Türk futbolseverler Türkiye-İzlanda maçını beklerken bir yandan gözler transfer gelişmelerinde. Transfer penceresinin kapanmasına az bir süre kala Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kadrolarındaki eksik bölgeler için son hamlelerini yapmak için mesai harcıyor. Giovanni van Bronckhorst, Jose Mourinho, Okan Buruk ve Şenol Güneş, beklentileri karşılayabilmek için takımlarını daha iddialı hale getirmek için uğraş veriyor. Her an yeni bir gelişme yaşanırken Galatasaray'ın ilgilendiği sol kanat gündeme bomba gibi düştü. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Galatasaray'dan bomba sol kanat hamlesi! Transfer için George Gardi devrede...
Galatasaray'ın hedefi Nicola Zalewski

Transfer döneminin son günlerine doğru gaza basan Galatasaray, Napoli'den Victor Osimhen'i kadrosuna katarak büyük ses getirmişti. Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nu Benfica'ya, Fildişili Wilfried Zaha'yı Lyon'a gönderen Sarı-Kırmızılılar, yeni bir kanat hamlesi için girişimlere başladı.

Görüşmeleri George Gardi yürütüyor

Cimbom'un İtalya Serie A ekibi Roma'da forma giyen Polonyalı yıldız futbolcu Nicola Zalewski ile ilgilendiği iddia edildi. Osimhen'de olduğu gibi Nicola Zalewski'de de Galatasaray adına görüşmeleri George Gardi'nin yürüttüğü kulübe yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasında.

Adrien Rabiot'dan kötü haber

Galatasaray'ın gündeminde olan Fransız orta saha oyuncusu Adrien Rabiot ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, yıldız futbolcunun durumuyla ilgili yeni bir bilgi verdi.

'KABUL ETMEYİ DÜŞÜNMÜYOR'

Dünyaca ünlü gazeteci konuyla ilgili, "Türkiye'ye benzer şekilde Adrien Rabiot da şu anda Suudi Pro Lig'den gelen herhangi bir teklifi kabul etmeyi de planlamıyor. Onun önceliği ve arzusu Avrupa'nın en iyi 5 ligi olmaya devam ediyor."

Fırtına'dan Billing girişimi

Trabzonspor, Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda merkez orta saha ve kanat forvet arayışına başladı.

BU KEZ KİRALIK TEKLİFİ

Sabah'ta yer alan habere göre Bournemouth forması giyen orta saha oyuncusu Philip Billing için kiralama teklifi yapan bordo-mavililer, bu kez satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Olumlu sonuç alınamazsa Alan Lescano transferi bitirilecek.

Haberin Devamı
Aslan'dan Folorunsho sürprizi

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonda çıktığı üç maçı da kazanan Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

YENİ GÖZDE İTALYA'DAN

Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray, listesine Napoli'den Folorunsho'yu ekledi. 26 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusunun Napoli ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Folorunsho'nun güncel piyasa değeri ise 8.5 milyon euro.

Premier Lig'den Semih Kılıçsoy'a dev teklif

Transfer çalışmalarını hızla sürdüren ve bu sezon şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, bir yandan da mevcut oyuncularına gelen teklifleri dinliyor.

15 MİLYON EURO

Takvim'de yer alan habere göre İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa, Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Aston Villa'nın Semih Klıçsoy için yaptığı 15 milyon euroluk teklifi reddetti.

İrfan Can Kahveci'ye 3 yıllık sözleşme!

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe iç transferde de çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, sözleşmesi sezon sonunda bitecek İrfan Can Kahveci'yi takımda tutmak istiyor.

ANLAŞMA TAMAM

Sabah gazetesinde yer alan haberde Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci'nin sözleşmesini yenileyeceği ve 3 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Haberde, milli futbolcunun maaşının 20 milyon TL'den 50 milyon TL'ye yükseltileceği ifade edildi.

Haberin Devamı
Kanarya'dan Urbanski sürprizi

Fenerbahçe için Polonya basınında yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-Lacivertliler’in, Polonyalı Kacper Urbanski için girişimlere başladığı iddia edildi.

TEMAS KURULACAK

Fenerbahçe’nin 19 yaşındaki orta saha oyuncusu için Bologna’nın kapısını çalacağı aktarıldı. Kacper Urbanski, Polonya’nın önceki akşam İskoçya’yı 3-2 mağlup ettiği maçta Sebastian Szmanski’yle birlikte orta sahada görev almıştı.

Kartal'a İskoçya'dan sağ bek

Beşiktaş, sağ bek transferi konusunda gözünü İskoçya Premier Lig ekibi Glasgow Rangers’ın formasını giyen James Tavernier’e dikti. 32 yaşındaki 1,82’lik futbolcu için çalışmalar hızlandı.

KARARINI GÖZDEN GEÇİRECEK

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Tavernier, yaz transfer döneminin başlarında Suudi Arabistan ve Türkiye’den gelen teklifleri kabul etmedi ancak Celtic karşısında alınan yenilginin ardından taraftarların tepkisiyle karşılaştığı için bu kararını gözden geçirebileceği belirtildi.

Trabzonspor'da Orban gelişmesi

Gift Orban ismi gündeme geldiği anda Trabzonspor’da taraftarlar sosyal medya üzerinde büyük heyecan yaşamıştı. Zaha transferinin ardından mevkisi zora giren oyuncu Lyon’dan ayrılma kararı alınca devreye giren Fırtına, Lyon’a teklifini yapmıştı. Takımın yeni hocası Şenol Güneş bir kanat forvet istiyor. Trabzonspor’un yabancı kotası dolu, bu yüzden ayrılık üzerine görüşmeler devam ederken yönetim Orban’ı mutlaka almak istiyor.

8 MİLYON EURO İSTENİYOR

Orban, Lyon’dan ayrılması muhtemel isimlerden biri. Yıldız isme yapılan teklifte 1 milyon Euro kiralama ve 5 milyon Euro satın alma opsiyonu sundular. Trabzonspor bu rakamı 1+6 milyon Euro’ya çıkardı. Ancak Lyon, bu 6 milyonun içindeki maddelerin netleşmesini istiyor. Teklifteki bazı bonuslar ve koşullar Lyon’un ikna olmasında hâlâ engel durumda. Lyon, teklifin 8 milyon Euro seviyelerine çıkarılmasını talep ediyor. Yönetim bu hafta içinde işi bitirmek adına her fırsatı değerlendiriyor.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'den Lemina hamlesi

Sofyan Amrabat'ın ardından orta sahaya transfer dönemi kapanmadan bir takviye daha yapmayı planlayan Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekibi Wolverhampton'da forma giyen Mario Lemina'yı kadrosuna katmak istiyor.

İŞTE BONSERVİS ÜCRETİ

31 yaşındaki futbolcunun, İngiliz kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Lemina'nın güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro.

Yusuf Yazıcı 'Kartal' oluyor

Lille ile sözleşmesi bittikten sonra serbest kalan Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli olmak üzere.

GÖRÜŞME YAPILDI

Beyaz TV'nin haberine göre Beşiktaş, Yusuf Yazıcı ile görüştü. Şartlarda anlaşılması halinde Yusuf Yazıcı, Beşiktaş'ta forma giymeye sıcak bakıyor.

YORUM YAZ