Tarihe geçecek transfer çalımı! İlkay Gündoğan, İstanbul devine geliyor...

Türk futbolseverlerin gözü Lille-Fenerbahçe maçındayken bir yandan da transferdeki son gelişmeler merakla takip ediliyor... Jose Mourinholu Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'nin imzayı atmasının ardından gözünü orta saha oyuncularına çevirdi ve gündemine önemli yıldızları aldı. Gabriel Sara'yı transfer ederek taraftarına moral veren Galatasaray'da da transfer bitmedi ve yönetim, yıldız isimlerin peşinde. Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle taraftarını heyecanlandıran Beşiktaş ve Abdullah Avcı ile yeniden zirveye oynamak isteyen Trabzonspor'da da sıcak saatler yaşanıyor. Ayrıca Barcelona'nın yıldızı İlkay Gündoğan, büyük bir sürpriz yapıp İstanbul devine imza atabilir. Bu transferle alakalı yeni gelişmeler yaşandı. İşte Trendyol Süper Lig'den son dakika transfer haberleri...

Tarihe geçecek transfer çalımı! İlkay Gündoğan, İstanbul devine geliyor...
Beşiktaş'tan sürpriz Cengiz Ünder hamlesi

Beşiktaş'a sürpriz Cengiz Ünder haberi geldi. Sabah'ta yer alan habere göre millî futbolcunun menajeri, Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'e "Cengiz Türkiye'de kalmak istiyor Beşiktaş'da da oynamaya sıcak bakıyor" teklifinde bulundu.

'YÖNETİME SUNACAĞIM'

Hüseyin Yücel ise "Bu konuyu yönetim kuruluna sunacağım. Hoca'nın ve Başkan Hasan Arat'ında onayı olursa Fenerbahçeli yöneticilerle irtibata geçebiliriz" açıklaması yaptı

Galatasaray'dan Depay bombası!

Son olarak Gabriel Sara'yı kadrosuna katan Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor... Sarı-kırmızılı kulübün gündemine sürpriz bir isim geldi.

LİSTEYE DAHİL EDİLDİ

Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray'ın, son olarak Atletico Madrid forması giyen ve bonservisi elinde bulunan Memphis Depay'ı yeniden gündemine aldı. Aslan'ın, Hollandalı yıldızı transfer listesine eklediği bildirildi.

Beşiktaş'ı ilgilendiren Chiesa gelişmesi: İşte bonservisi...

Geçtiğimiz günlerde İtalyan basınında yer alan haberlerde Beşiktaş’ın, Juventus forması giyen İtalyan yıldız Federico Chiesa için girişimlere başladığı bildirilmişti. Kartal’ın, Chiesa’yı transfer listesine eklediği ve oyuncunun transferi hakkında bilgi aldığı haber detayında aktarılmıştı.

15 MİLYON EURO

İtalyan basını, Federico Chiesa için Juventus’un istediği bonservis bedelini açıkladı. Çıkan habere göre, Torino temsilcisinin Chiesa için 15 milyon Euro istediği belirtildi. Beşiktaş, bu rakamı daha da aşağı düşürmek için temaslara başladı.

Haberin Devamı
Wout Weghorst savaşı kızıştı

Golcü transferinde Onuachu ve Weghorst ile yoğun şekilde görüşmelerini sürdüren Trabzonspor’da, Weghorst’un Fırtına dışındaki en ciddi talibi Ajax.

SATIŞ YAPMAYI BEKLİYORLAR

Hollanda devi, milli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor fakat bunun için oyuncu satışı yapmayı bekliyor. Bordo-Mavililer ise Weghorst ile pek çok konuda el sıkıştı ve Burnley ile pazarlıklara devam ediyor. Onuachu konusunda ise Southampton, yeniden bir görüşme talebinde bulunmuştu.

Beşiktaş'a Almanya'dan sol bek

Sezona derbi galibiyetiyle moralli başlayacak olan Beşiktaş, transfer çalışmalarını son sürat devam ettiriyor. Kara Kartal, sol bek transferinde aradığı oyuncuyu Almanya'da buldu.

BERKAY YILMAZ HAMLESİ

Sports Digitale'nin haberine göre; Beşiktaş yönetimi, Freiburg forması giyen Berkay Yılmaz için girişimlere başladı. Haberde oyuncunun kulübüyle resmi görüşmelerin gerçekleştirildiği belirtildi. Öte yandan 19 yaşındaki sol bekin Türkiye'ye dönmek istediğine dair pozitif haberlerin de olduğu vurgulandı. Oyuncuyla ilgili sıcak gelişmelerin kısa süre içinde gerçekleşeceği ifade edildi.

Mourinho'ya Goretzka müjdesi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala sarı-lacivertli ekip son bombayı patlatmak istiyor. Bayern Münih'in yıldızını transfer listesine ekleyen Fenerbahçe'ye, Alman devinden müjdeli bir haber geldi.

'GÖRÜŞMEYE HAZIRIZ'

Fenerbahçe, orta saha için Leon Goretzka’yı da listeye eklemişti. Alman yıldız için Bayern Münih cephesinden, “Görüşmeye hazırız. Oyuncuyu ikna edin” mesajının geldiği öğrenildi. Alman devi, 29 yaşındaki futbolcuyu gözden çıkardı. Ancak Goretzka, yaptığı son açıklamada kalmak ve forma için mücadele etmek istediğini söylemişti.

Haberin Devamı
Cicaldau'ya resmî teklif

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarını son sürat devam ettiriyor. Takım içi planlamalarını da sürdüren sarı-kırmızılı ekibin yıldız futbolcusuna, Belçika temsilcisi Westerlo talip oldu. Öte yandan söz konusu oyuncu için resmi transfer teklifi yapıldığı kaydedildi.

EMİN BAYRAM'DAN SONRA...

Galatasaray'dan Emin Bayram'ı kadrosuna katan Westerlo, şimdi de geride kalan sezon Konyaspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi sarı-kırmızılı ekipte bulunan Alexandru Cicaldau ile ilgilendiği belirtildi. Belçika temsilcisi, Alexandru Cicaldau'nun transferi teklifi için Galatasaray'a resmi teklifte bulunduğu kaydedildi.

İşte Giovanni van Bronckhorst'un yeni gözdesi

Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek taraftarına büyük bir sevinç yaşatan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları son sürat devam ediyor... Kara Kartal'ın gündemine

KANAT İÇİN HAMLE

Kanat transferini gündemine alan Beşiktaş, AZ Alkmaar forması giyen 21 yaşındaki futbolcu Myron van Brederode ile ilgilenmeye başladı.

3.5 MİLYON EURO

Hollanda kulübü ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3.5 milyon euro.

Aslan'dan Yusuf Yazıcı hamlesi

2024-25 sezonu öncesi transfer çalışmalarını sürdüren ve son olarak orta saha oyuncusu Gabriel Sara'yı kadrosuna katan Galatasaray'dan sürpriz bir hamle daha geldi...

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Sarı-kırmızılı kulübün, adı son zamanlarda Beşiktaş ile de anılan Yusuf Yazıcı'yı gündemine aldığı bildirildi. Sabah'ta yer alan habere göre Aslan, Lille'den ayrılan ve bonservisi elinde olan millî futbolcu ile görüşmelerini sürdürüyor.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'den Galatasaray'a İlkay Gündoğan çalımı!

Son olarak kadrosuna Sevilla'dan Faslı golcü Youssef En-Nesyri'yi katan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor... Sarı-lacivertli kulüp, orta saha transferinde önemli bir mesafe katetti.

İLKAY İÇİN SEFERBERLİK

Fenerbahçe'nin, Barcelona'da forma giyen İlkay Gündoğan'ı renklerine bağlamak için girişimde bulunduğu öğrenildi. Yıldız futbolcuyu ikna etmek için Asbaşkan Acun Ilıcalı ve teknik direktör Jose Mourinho'nun da devreye girdiği gelen bilgiler arasında. Galatasaraylı olduğu bilinen İlkay Gündoğan, yakın zamanda sarı-kırmızılı kulüple de anılmıştı.

YORUM YAZ