Ryan Kent'in yeni takımı hayrete düşürdü! Transferde son dakika...

Trendyol Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala gündem Süper Kupa'da bu akşam oynanacak Galatasaray-Beşiktaş maçıyken gözler bir yandan da transfer haberlerine çevrilmiş durumda. Elias Jelert ile sağ bek problemini çözen Aslan, 8 numara arayışında. Sarı-kırmızılı takımda Gabriel Sara için açıklama an meselesi. Keza Fenerbahçe de Jose Mourinho yönetiminde orta sahaya oyuncu bakmaya devam ediyor ve bu konuyla ilgili yeni gelişmeler mevcut. Ciro Immobile ve Rafa Silva transferleri ile taraftarını heyecanlandıran Beşiktaş da Emirhan Topçu'nun ardından gözünü yeni hedefine dikti. Abdullah Avcı ile eski günlerine dönmek isteyen Trabzonspor'da da Wout Weghorst ile ilgili çarpıcı gelişme var. İşte Süper Lig'de günün son dakika transfer haberleri...

Trabzonspor'da Weghorst tamam!

2024-25 sezonunda şampiyonluğa oynamayı hedefleyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo-Mavililer, hedeflediği bölgelere takviye adına girişimlerini hızlandırmış durumda.

WEGHORST İKNA OLDU

UEFA Avrupa Ligi’nde 3. ön eleme turunun kadrosuna yeni forvetini yetiştirmek isteyen Fırtına, Wout Weghorts’ta adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Onuachu için Southampton’ın yüksek bonservis inadının devam etmesi üzerine Weghorst ile görüşmeleri sıklaştıran Karadeniz ekibi, Hollandalı yıldızı ikna etti.

SIRA BURNLEY'DE

Burnley ile bonservis pazarlıkları sürüyor. 1 yıl daha Weghorst ile sözleşmesi bulunan Championship ekibi 6 milyon Euro talep ederken, Trabzonspor daha uygun bir bedelle bu işi noktalamak amacında.

McTominay için Fenerbahçe de devreye girdi!

Fenerbahçe, ismi bir süredir Galatasaray ile anılan Scott McTominay için devreye girdi.

UNITED İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Sabah'ta yer alan habere göre Kanarya'nın, İngiltere Premier Lig devi Manchester United ile bu transfer için bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı.

Emirhan Topçu, sağlık kontrolünden geçti

Beşiktaş'ta beklenen transfer gerçekleşti... Siyah-Beyazlılar, transferi adına bir süredir görüşmelerde bulunduğu Emirhan Topçu'yu kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

İŞTE RESMÎ AÇIKLAMA

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2024-25 sezonu transfer çalışmaları kapsamında 23 yaşındaki savunma oyuncusu Emirhan Topçu’yla sözleşme imzaladı" ifadelerine yer verildi.

Transferi için İstanbul'a gelen Emirhan Topçu, bu sabah sağlık kontrolünden geçti.

Haberin Devamı
Muleka'ya Arabistan'dan talip

Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Jackson Muleka ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı... Takvim'de yer alan habere göre, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Khoolod, yıldız futbolcu için için Beşiktaş'a 500 bin euro kiralama ve 2.5 milyon euro satın alma opsiyonu teklif etti. Siyah-beyazlılar ise bu teklifin yükseltilmesini istedi

Samet Akaydin için Arda Turan devrede!

Skorer'de yer alan habere göre Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Bodrumspor, Fenerbahçeden Samet Akaydin'le ilgileniyor. 2026'ya kadar sarı-lacivertlilerle sözleşmesi olan tecrübeli futbolcunun ayrılığa sıcak bakmadığı ifade edildi. Tecrübeli savunma oyuncusunun güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro.

İşte Galatasaray'ın yeni 8 numarası!

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Championship ekiplerinden Norwich City’de forma giyen Gabriel Sara'nın transferinde mutlu sona ulaştı.

HEM OYUNCU HEM KULÜBÜ TAMAM

Sarı-kırmızılılar hem 26 yaşındaki futbolcuyu hem de kulübünü ikna etti. Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün İngiliz kulübü ile pazarlıklarda son noktaya geldi.

18 MİLYON EURO

Galatasaray, Brezilyalı orta saha oyuncusu için 18 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Sara’nın ise 4 yıllık anlaşma karşılığına her sezon için 3 milyon Euro alacağı belirtildi.

Haberin Devamı
Beşiktaş'ta Muçi sürprizi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun kış transfer döneminde kadrosuna kattığı Ernest Muci ile yollarını ayırabilir.

İYİ TEKLİF GELİRSE...

Daha önce Giovanni van Bronckhorst'un kenardan getirmeyi planladığı belirtilen Arnavut oyuncu için Kara Kartal, iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılığa sıcak bakıyor.

Fenerbahçe'de gündem Sofyan Amrabat

Gudio Rodriguez transferinde Meksika'dan Tigres'in devreye girmesi Fenerbahçe'nin alternatiflere yönelmesine neden oldu. Sarı-lacivertli kulüp bunun üzerine gözünü yeniden Sofyan Amrabat'a çevirdi.

EN CİDDİ KULÜP FENERBAHÇE

Bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde olan Faslı orta saha oyuncusu için en güçlü adayın Fenerbahçe olduğu bildirildi. Amrabat ile ilgili önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler yaşanabilir. Geçen sezon Manchester United'da kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusunun bonservisi Fiorentina'da bulunuyor.

Arda Turan'dan Oliveira ve Kent sürprizi

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul temsilcisinin son olarak Galatasaray'dan Sergio Oliveira'yı gündemine aldığı iddia edildi.

KENT İÇİN DE DEVREDELER

Öte yandan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın, Fenerbahçe'de gözden çıkarılan İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent'i de listesine aldığı bildirildi.

İNGİLTERE İDDİALARI VARDI

Fenerbahçe'nin yıldızı Ryan Kent'in, İngiltere'ye döneceği konuşuluyordu. İngiltere Championship kulübü Leeds United'ın yıldız futbolcuyu istediği bildiriliyordu. Ancak Kent için somut hamle, Eyüpspor'dan geldi.

Haberin Devamı
İngilizlerden Galatasaray için Kalvin Phillips iddiası!

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan habere göre Manchester City, 2022'te 45 milyon sterline kadrosuna kattığı ve şu ana kadar istediği katkıyı alamadığı yıldız oyuncuya yeni bir kulüp arıyor.

GALATASARAY'I DA YAZDILAR

Yurt dışından talipleri bulunan Kalvin Phillips için Scott McTominay transferinden istediği sonucu alamayan Galatasaray'ın da yarışa dahil olduğu belirtilmekte.

Beşiktaş'tan Marco Arnautovic bombası

Jackson Muleka ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir isim geldi... Sabah'ta yer alan habere göre siyah-beyazlı kulüp, Inter'in yıldızı Marco Arnautovic'i transfer listesine ekledi.

TRABZONSPOR DA İSTİYOR

Söz konusu haberde, 35 yaşındaki forvet ve kanat oyuncusu ile Beşiktaş'ın yanı sıra Trabzonspor'un da ilgilendiği aktarıldı. Bonservisi Inter'de bulunan ve geçen sezon Bologna'da kiralık olarak forma giyen Avusturyalı golcünün İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Arnautovic'in güncel piyasa değeri ise 4 milyon euro.

YORUM YAZ