Pep Guardiola'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'yi kahreden haber!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunda iki hafta geride kalırken kulüpler bir yandan da transfer için mesai harcamaya devam ediyor. Jose Mourinho'nun bir an önce kadroya katmak istediği orta saha oyuncusu belli oldu. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor da kadrodaki son eksikleri gidermek için zamanla yarışıyor. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Pep Guardiola'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'yi kahreden haber!
Zajc'a sürpriz talip

Takvim'de yer alan habere göre Trendyol Süper Lig kulübü Antalyaspor, Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu'nun yanı sıra Fenerbahçe'de gözde çıkarılan Miha Zajc için de görüşmelere başladı. Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza'nın, Zajc için olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Galatasaray'ın Jakobs inadı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Monaco forması giyen 25 yaşındaki sol bek Ismail Jakobs için şarta bağlı zorunlu satın alma ile kiralık teklif yaptı.

9 MİLYON EURO'LUK OPSİYON

Sarı-kırmızılıların Monaco'ya 1 milyon euro kiralama, 9 milyon euro zorunlu satın alma ve 2 milyon euro da bonus maddeler içeren bir teklif paketi teklif ettiği kaydedildi.

Fenerbahçe'den Yasin Özcan hamlesi

Transfer çalışmalarına devam eden ve orta saha oyuncusu arayan Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılma ihtimali yüksek olduğu için bir yandan da sol bek bakıyor. Kanarya'nın gündemine bu doğrultuda Yasin Özcan geldi.

KASIMPAŞA İLE GÖRÜŞME YAPILDI

Fenerbahçe yönetiminin, 18 yaşındaki sol bek için Kasımpaşa yönetimi ile sözlü bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi. İstanbul ekibiyle 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcunun güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro.

Haberin Devamı
Kartal'ın gözü Vecino'da

Trendyol Süper Lig'e ikide iki yaparak başlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da devam ediyor. Siyah-beyazlı kulübün radarına yeni bir isim daha takılmış durumda.

NABIZ YOKLADILAR

Takvim'de yer alan habere göre Kara Kartal, Lazio'nun yollarını ayırmak istediği Matias Vecino için nabız yokladı. Vecino, daha önce Galatasaray ile de anılmıştı.

İşte Weghorst'un alternatifi!

Wout Weghorst ile anlaşan ancak İngiliz Championship kulübü Burnley'yi henüz ikna edemeyen Trabzonspor, aksi bir durumda daha önce de gündeme gelen Michael Gregoritsch'i biritmeye yakın. Golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Bundesliga ekibiyle 42 maça çıkarken 12 gol 6 asistlik skor katkısı yaptı.

Alex, Aslan'ın golcüsünü istiyor

Alex de Souza'nın çalıştırdığı Antalyaspor, Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu'nu kiralamak için teklifte bulundu. Maaş konusunda mutabakata varılırsa transfer yakında resmiyet kazanacak. Galatasaray geçtiğimiz sezon başında 500 bin euro karşılığında bonservisini aldığı Halil Dervişoğlu ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Haberin Devamı
Trabzonspor, Seok transferini neden açıklamadı?

Trabzonspor’un bu hafta içi getirmesi beklenen transferi Hong Hyun Seok’taki gecikmenin nedeni belli oldu. Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri, transferle ilgili vergi ayrıntısını sosyal medya hesabından yazdı.

VERGİ KONUSU

Hong Hyun Seok’un hâlâ Belçika’da olduğunu belirten Tavolieri, “Koreli orta saha oyuncusu, Avrupa’da sahip olduğu vergi avantajlarını korumak istediği için sözleşmesinin detaylarını hâlâ müzakere ediyor. Hong, her yıl ülkesi için vergi ödemek zorunda ve kulübün, kendisine harika bir teklif sunulmasına rağmen, bu farkı ödemesini istiyor” dedi.

BU HAFTA İÇİ BEKLENİYOR

Trabzonspor’un, oyuncunun vergi problemini kısa sürede aşarak bu hafta içinde Türkiye’ye getirmesi bekleniyor. Bordo-Mavililer’in, Hong Hyun Seok konusunda acele etmemesinin nedeni ise Güney Koreli oyuncuyu Konferans Ligi Play-Off turu listesine yazamaması olarak belirtildi. Fırtına’nın turu geçmesi halinde Güney Koreli yıldızı grup maçlarında listesine yazabileceği ifade edildi.

Kartal'a Fransa'dan sağ bek!

Beşiktaş, hem sağ bekte hem de sağ önde bir değişim sürecine hazırlanıyor. Jonas Svensson ile sezona başlayan Siyah-Beyazlılar, sağ bekte aradığı ismi Fransa'da buldu.

LOTOMBA SÜRPRİZİ

Fransız basınında yer alan habere göre; Beşiktaş, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice’te forma giyen sağ bek oyuncu Jordan Lotomba ile ilgileniyor. 25 yaşındaki İsviçreli oyuncuyu Almanya Bundesliga kulüplerinden Augsburg ve Hoffenheim’ın da kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtildi. Nice’te Jonathan Clauss’un yedeği olan İsviçreli milli oyuncu, Fransız kulübünden ayrılmak istiyor.

İŞTE BONSERVİSİ

Fransız kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Jordan Lotomba’nın bonservisinin 5 milyon Euro olduğu öğrenildi. 2020 yılında Young Boys’tan 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Nice’e transfer olan İsviçreli futbolcu, görev aldığı 141 karşılaşmada 2 gol ve 3 asist kaydetti. İsviçre Milli Takımı’nda da oynayan Jordan Lotomba, çıktığı 8 karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

 

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye İlkay'dan kötü haber! Guardiola onayladı

İlkay Gündoğan ile ilgilenen Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kötü haber geldi... The Athletic'te yer alan habere göre, Barcelona'dan bedelsiz olarak ayrılacak olan tecrübeli orta saha eski takımı Manchester City ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

GUARDIOLA ONAY VERDİ

İngiliz ekibin patronu Pep Guardiola, eski gözdesi İlkay'ın dönüşüne onay verdi ve yönetim yıldız orta saha ile anlaşma sağladı. İlkay Gündoğan, 2016-2023 yılları arasında Manchester City'de oynamış ve İngiliz ekibinde 304 maçta 60 gol ve 38 asistlik performans sergilemişti. 2023'te sözleşmesinin bitmesinin ardından Barcelona'ya imza atan 33 yaşındaki futbolcu, Katalan temsilcisinde ise 51 maçta 5 gol attı ve 14 asist yaptı.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'den Rabiot için 25 milyon euro!

Takvim'in haberine göre Fenerbahçe, Juventus'tan ayrılan ve bir süredir boşta olan dünyaca ünlü orta alan oyuncusu Adrien Rabiot'ya kancayı attı.

BRANCO TEMASA GEÇTİ

Sportif direktör Mario Branco'nun bu hafta başında Fransız futbolcu ile temasa geçtiği ve resmi teklif ilettiği belirlendi. Fenerbahçe'nin imza parası ve bonuslarla beraber 4 yıl için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi.

YORUM YAZ