İstanbul devinden Memanja Matic bombası!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu, dün akşam oynanan Galatasaray-Hatayspor maçıyla başladı. Ancak transfer dönemi hâlâ devam ediyor ve taraftarlar, büyük beklenti içerisinde. Son olarak Gabriel Sara'yı renklerine bağlayan Aslan, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in de belirttiği gibi 'fırsat' transferi arıyor. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe ise Youssef En-Nesyri transferinin ardından orta saha arayışlarını sürdürüyor. Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleri ile yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş ve Abdullah Avcı ile eski günlerine dönmek isteyen Trabzonspor'da da gelişmeler var. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Trabzonspor'da santrfor alarmı

Onuachu ve Weghorst konusunda yoğun uğraş veren Trabzonspor, kulüpleri ikna edemediği için golcü transferini Rapid Wien eşleşmesine yetiştirememişti. Ancak Papara Park’ta son oynanan maç, takımın net bir pivot santrfora ne kadar ihtiyaç duyduğunu tekrar gösterdi.

AMAÇ 1 HAFTADA BİTİRMEK

Yönetim, bu ikiliden birini 1 haftalık periyotta mutlaka bitirmek istiyor. Hem Southampton hem de Burnley ile görüşmeler yeniden hızlanırken, Trabzonspor Yönetimi’nin son teklifleri güncellemesi yani rakamı artırması bekleniyor.

Zaha için Leicester iddiası

Trendyol Süper Lig’de yeni sezonu dün akşam oynadığı Hatayspor maçıyla açan Galatasaray’da, Wilfried Zaha konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Fildişili oyuncuya teklifler olduğu ve bu tekliflerin değerlendirildiği belirtildi.

PALACE ZOR

Ancak son gelişmelere göre İtalyan basını Zaha’nın Palace’a transferinin zora girdiğini yazdı. Bu durum sonrasında deneyimli ismin kendisiyle ilgilenen başka kulüplerle temas kurması bekleniyor.

LEICESTER DEVREDE

The Athletic, Wilfried Zaha'ya son olarak Leicester City'nin talip olduğunu duyurdu. Premier Lig'e dönmek isteyen yıldız oyuncunun Crystal Palace'a transferi zora girerken Leicester City'nin kendisini kadroya katmak adına görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

Beşiktaş'ın Correa aşkı

Kara Kartal, sağ kanadı güçlendirmek için de düğmeye bastı. Daha önce Atletico Madrid’den savunma oyuncusu Gabriel Paulista’yı transfer eden Siyah-Beyazlılar, bir başka oyuncu için de İspanya ekibinin kapısını çaldı.

ANLAŞMA YAKIN

Teknik direktör Van Bronckhorst’un yakından tanıdığı ve alınmasını istediği Angel Correa için görüşmelere başlandı. İspanyol basınının haberine göre iki kulüp, anlaşmaya yakın...

TALEP 13 MİLYON EURO

Atletico Madrid’in, oyuncusu için 13 milyon Euro talep ettiği ve tarafların, satın alma opsiyonlu kiralama ve uzun vaadeli ödeme planıyla bu anlaşmayı tamamlamaya yakın olduğu belirtildi. Siyah-Beyazlı yöneticiler, Correa ile de masaya oturacak. 29 yaşındaki Arjantinli sağ kanat oyuncusu Angel Correa, 10 yıldır Atletico Madrid forması giyiyor ve geçen sezon 47 maça çıkıp 11 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı
Yasin Özcan pazarlığı

Yabancı kontenjanındaki fazlalık nedeniyle eli kolu bağlı olan ve Amartey, Montero ve Chamberlain’den kurtulmaya çalışan Beşiktaş, bir yandan sayısal fazlalıktan kurtulmaya çalışırken, Yasin’i kadroya katabilmek için çalışmalarını hızlandırdı.

7 MİLYON EURO

Henüz 18 yaşında olmasına rağmen, hem stoper hem de sol bekte verilen görevleri kusursuz olarak yerine getiren başarılı futbolcu için Kasımpaşa’nın kapısını çalan Beşiktaş Yönetimi’ne yüklü bir fatura çıktı. Lacivert-beyazlıların, Yasin için ilk etapta 7 milyon euro istediği, bunun düşürülmesi için çalışıldığı vurgulandı.

DİĞER ÖNERİ TAKAS

Kasımpaşa’nın diğer önerisi ise takas oldu. Yasin’i verip Muleka ile birlikte para almak isteyen lacivert-beyazlılara olumsuz yanıt verildi. Beşiktaş’ın Muleka’yı bırakmak istemediği dile getirildi.

Kartal'a Amartey piyangosu

Cıro Immobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista gibi yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş gidecek oyuncular için de yoğun mesai harcıyor. Kartal'ın yollarını ayırmak istediği isimlerinden biri olan Daniel Amartey'e henüz ismi açıklanmayan bir Suudi ekibinin teklif yaptığı öğrenildi.

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE NETLEŞECEK

Teklife sıcak baktığı ifade edilen 30 yaşındaki orta sahanın takımdaki geleceğinin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor. Geçen sezon forma giydiği 27 maçta 1 gol kaydeden Amartey'in Beşiktaş'la 2026'ya kadar kontratı bulunuyor. 

Berkay Yılmaz'a yakın markaj

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kanat oyuncusu haricinde bir de sol bek arıyor. Son olarak Emirhan Topçu'yu renklerine bağlayan Kara Kartal, Takvim'de yer alan habere göre Kartal, Freiburg forması giyen genç sol bek Berkay Yılmaz'la ilgileniyor.

TEMAS KURULDU

Beşiktaş'ın, Berkay için Alman ekibiyle temas kurduğu bildirildi. 19 yaşındaki sol bekin transferinin önümüzdeki hafta netlik kazanması bekleniyor.

Haberin Devamı
Mourinho'nun gözü Chelsea'nin iki yıldızında

Fenerbahçe, transferde bombaları peş peşe patlattı. Ancak Jose Mourinho’nun istediği 'mükemmel kadro' hâlâ tamamlanmadı. Orta saha takviyesini 'olmazsa olmaz' olarak gören Kanarya'da gündemin bir numaralı konusu bu.

CHELSEA'NİN İKİ YILDIZI GÜNDEMDE

Chelsea’nin yıldızları Lavia ve Ugochukwu için girişimler başlamıştı. İngiliz ekibi, iki orta saha oyuncusunu da kiralamaya sıcak bakıyor.

BRANCO, LONDRA'YA UÇUYOR

Ancak hangi yıldızla yolların ayrılacağına menajer Enzo Maresca karar verecek. Ardından transfere son noktayı koymak için sportif direktör Mario Branco’nun Londra’ya gideceği öğrenildi. Fenerbahçe, bunun dışında orta sahaya bir yıldız transferi daha yapmayı planlıyor. Yönetim, Lavia ya da Ugochukwu’dan birini kiralarsa, diğer transfer için de zaman kazanmış olacak.

Ndour, Kartal oluyor

Beşiktaş, teknik direktör Van Bronckhorst’un raporu doğrultusunda PSG’nin 20 yaşındaki genç orta sahasını renklerine bağlamak üzere...

KİRALIK OLARAK GELİYOR

Van Bronckhorst'un orta sahaya fiziksel olarak güçlü ve uzun boylu olmasının yanında topla ilişkisi de kuvvetli bir oyuncu istediği belirtilirken, listenin ilk sıralarında PSG'den Cher Ndour bulunuyor. 20 yaşındaki İtalyan futbolcu kiralık olarak kadroya dahil edilmek isteniyor ancak öncelikle kadroda düşünülmeyen oyunculardan ayrılık bekleniyor.

Fenerbahçe'den Matic sürprizi

Orta saha transferini bir an önce tamamlamak isteyen Fenerbahçe'de gündeme yeni bir isim daha geldi. Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, eski öğrencisi Nemanja Matic'i istiyor.

3 MİLYON EURO

36 yaşındaki orta saha oyuncusu, kış transfer döneminde Rennes'den Lyon'a transfer oldu. Lyon ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Haberin Devamı
YORUM YAZ