İstanbul devinden Ansu Fati bombası! Lionel Messi'nin veliahtı geliyor...

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunun ikinci haftası dün akşam Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan maçla başladı. Bu akşam Fenerbahçe, yarın akşam ise Beşiktaş sahne alacak. Lig başladı ancak transfer çalışmaları henüz sona ermedi. Jose Mourinho, orta saha transferinin gerçekleşmesini istiyor. Keza Okan Buruk da zorlu geçecek sezonda kadrosunu biraz daha güçlendirmenin peşinde. Beşiktaş ve Trabzonspor'da da transfer gelişmeleri mevcut. İşte Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

İstanbul devinden Ansu Fati bombası! Lionel Messi'nin veliahtı geliyor...
Fred'in alternatifi Chelsea'den

Bu akşam Göztepe ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertli kulübün gündemine yeni bir isim daha eklendi.

CASADEI SÜRPRİZ

İddialara göre Fenerbahçe, Fred'in alternatifini buldu. Yönetim, Chelsea'de forma giyen Cesare Casadei'yi kiralamak için harekât başlattı.

Beşiktaş'ta Muçi şoku! Geldiği gibi gidiyor...

Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş, hem yabancı oyuncuya kontenjan açmak hem de tasarruf sağlamak için 7 oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı.

İLK İSİM AMARTEY

Yönetimin görüştüğü isimlerin başında Daniel Amartey var. Ganalı yıldız ile şu ana kadar yapılan görüşmelerden henüz sonuç çıkmadı ancak temaslar sürüyor. En yakın zamanda yolların ayrılması bekleniyor.

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Omar Colley ve Arthur Masuaku için iyi teklifler gelmesi halinde değerlendirmeye alınacak. Eğer tatmin edici bir öneri alınırsa satışlarına izin verilecek. Öte yandan Chamberlain için de bir ayrılık formülü aranıyor.

MUÇİ DE LİSTEDE

Ayrıca geçen sezon alınan Ernest Muçi de satış listesinde. Arnavut futbolcu için 14 milyon euro civarında bir teklif gelmesi halinde satışı gerçekleştirilecek. Genç orta sahanın daha önce de kendisiyle ilgilenen Aston Villa ve West Ham United gibi takımların devreye girebileceği öne sürüldü.

Oosterwolde'ye Premier Lig'den kanca!

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılması beklenirken bir sürpriz daha yaşandı... Takvim'de yer alan habere göre İngiltere Premier Lig kulüpleri, Jayden Oosterwolde'yi gündemine aldı.

MEKTUP GÖNDERDİLER

Söz konusu haberde; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ve Newcastle United'ın, Fenerbahçe'nin yıldız sol beki Jayden Oosterwolde için kulübe ilgi mektubu gönderdiği bildirildi.

Haberin Devamı
İşte Avcı'nın yeni 10 numarası!

Muhammed Cham'dan beklediği yanıtı alamayan Trabzonspor, mecburen B planına yöneldi. Fırtına, 10 numara transferi için daha fazla beklememe kararı aldı ve hamleyi yaptı.

ANLAŞMA TAMAM

Sporx'in haberine göre bordo-mavili kulüp, Gent'te forma giyen ofansif orta saha oyuncusu Hyun-Seok Hong transferini bitirdi. Belçika kulübü ile anlaşan Trabzonspor, oyuncuyu da ikna etti. Güney Koreli futbolcu, sağlık kontrolleri için İstanbul'a davet edildi.

Kartal'dan Pacheco atağı

Sol stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, yeni bir hamle yaptı. Trendyol Süper Lig'de yeni sezona moralli başlayan Kara Kartal, sol stoper için hedefini belirledi.

TEKLİF YAPILACAK

Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş, Real Sociedad'ın stoper oyuncusu Jon Pacheco'yı gündemine aldı. Siyah-beyazlılar, önümüzdeki günlerde İspanyol stoper için Sociedad'a teklifini sunacak ve oyuncu ile de temas kuracak.

Ruslar Kerem için teklif yükseltti

Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmaya oldukça istekli ve Galatasaray'ın kapısını bu kez farklı bir teklifle çaldı. Rus ekibi, Galatasaray'a yaptığı teklifi bonuslarla daha yüksek bir seviyeye çekti. Kerem'in Konyaspor karşısındaki performansı ise Rusların iştahını kabartan cinstendi...

12 MİLYON EURO

Rus temsilcisi, milli futbolcu için yeni bir teklif daha hazırladı. Gelen haberlere göre 25 yaşındaki oyuncu için 10 milyon Euro civarında verilen bonservis bedeli revize edildi. Söz konusu rakamın bonuslarla birlikte 12 milyon Euro’ya kadar çıkarıldığı bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı
Trabzonspor, rotayı Weghorst'a çevirdi

UEFA Avrupa Ligi’ne elemelerde veda edip Konferans Ligi’ne geçiş yapan Trabzonspor'da gözler transfere döndü. Rapid Wien karşısında skor üretme konusunda sıkıntı yaşayan Bordo-Mavililer, problemi çözmek için Wout Weghorst temaslarında gaza bastı.

ANLAŞMA BEKLENİYOR

Kariyerine Burnley’de devam etmek istemeyen yıldız golcü, başka bir takımda forma giymeye hazır. Trabzonspor’un Burnley’le anlaşması halinde Weghorst’un da Bordo-Mavililer’le el sıkışması bekleniyor.

Ferdi Kadıoğlu için 40 milyon euro + bonus!

Fenerbahçe'de millî futbolcu Ferdi Kadıoğlu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takvim'in haberine göre, yıldız oyuncu Brighton'ın teklifi üzerine takımdan ayrılmaya karar verdi ve bunu da Fenerbahçe'ye bildirdi. Bunun üzerine Kanarya, pazarlıklara başladı.,

35 MİLYON EURO KABUL GÖRMEDİ

Fenerbahçe, Brighton'ın 35 milyon euro + bonuslar içeren teklifini kabul etmedi. Kanarya'nın, 40 milyon euro + bonus istediği bildirildi. Brighton'a bu talep bildirilirken İngiliz kulübünün, bu bonservisi ödemesi zor görünmüyor.

Kanarya'da ilk hedef Goretzka

Fenerbahçe'de orta saha için transfer listesinin ilk sırasında Leon Goretzka bulunuyor. Bir dönem Galatasaray’ın da talip olduğu Alman yıldız, Bayern Münih’in yeni teknik patronu Vincent Kompany tarafından kadroda düşünülmüyor.

KADROYA ALINMADI

29 yaşındaki orta saha oyuncusu buna rağmen takımda kalıp forma için savaşmak istediğini söylemişti. Ancak Kompany, tamamen hazır olmasına rağmen Goretzka’yı dün Almaya Kupası’dan SSV Ulm ile oynanan maçın kadrosuna almadı. Almanya basını, bu kararın dünyaca ünlü yıldızı fazlasıyla sarstığını yazdı.

KOLAYLIK SAĞLANACAK

Leon Goretzka henüz ayrılık kararı almış değil. Ancak Fenerbahçe’nin, 29 yaşındaki oyuncuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi. Deneyimli futbolcunun Bayern Münih ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak Alman ekibi, her türlü kolaylığı sağlamaya hazır.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'den Ansu Fati bombası!

İspanya'dan Sport'un haberine göre sarı-lacivertliler, Barcelona yıldızı Ansu Fati'yi sezon sonuna kadar kiralamak için kolları sıvadı. Yöneticiler, Jose Mourinho'nun çok beğendiği 21 yaşındaki hücumcunun menajeri Jorge Mendes ile temasa geçti.

BARÇA GÖNDERMEK İSTİYOR

Mali açıdan sıkıntılı dönemlerden geçen Katalan ekip ise oyuncunun maliyetinden kurtulmak için kendisiyle yollarını ayırmak istiyor. İspanyol yıldız için La Liga ekiplerinden Sevilla, bu transferde Fenerbahçe'nin en büyük rakibi oldu.

YORUM YAZ