Zaha transferi için olay sözler: Hafta sonu oynanacak maça yetişmesi...

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunda iki hafta geride kalırken kulüpler bir yandan da transfer için mesai harcamaya devam ediyor. Jose Mourinho'nun bir an önce kadroya katmak istediği orta saha oyuncusu belli oldu. Galatasaray'da görüşmeler tüm hızıyla sürerken, Beşiktaş'ta yıldız oyuncu İstanbul'dan ayrıldı. Trabzonspor da kadrodaki son eksikleri gidermek için zamanla yarışıyor. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Zaha transferi için olay sözler: Hafta sonu oynanacak maça yetişmesi...
GALATASARAY'A YENİ ZAHA TEKLİFİ

Galatasaray'da yolların ayırlması beklenen Wilfried Zaha ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Oyuncu Everton'a transfer olmak üzereyken görüşmeler askıya alınmıştı. Fildişili yıldıza yeni bir talip çıktı.

The Sun'da yer alan habere göre, Wolverhampton Zaha'yı ilk olarak kiralamak performansına göre ise kalıcı olarak transfer etmek istiyor. Haberde ayrıca; "Menajer Gary O'Neil'in kanat oyuncusunun büyük bir hayranı olduğu ve bu hamlenin arkasında olduğu düşünülüyor ancak hafta sonu Chelsea'ye karşı oynayacakları maça yetişmesi pek mümkün görünmüyor." ifadeleri kullanıldı.

MULEKA, İSTANBUL'DAN AYRILDI

Beşiktaş'ın Kongolu yıldızı Jackson Muleka, Suudi Arabistan ekibi Al Kholood ile anlaşmaya vardı. 24 yaşındaki oyuncunun İstanbul'da ayrılarak Riyad'a gitti.

Suudi Arabistan ekibi Muleka'yı kiralık olarak kadrosuna katacak. Beşiktaş 1 milyon Euro kiralama bedeli alacak. Satın alma opsiyonu ise 1.5 milyon Euro.

TFF'YE BİLDİRİLDİ

Beşiktaş, Jackson Muleka'nın Suudi Arabistan'a transfer olduğunu Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Zaha transferi için olay sözler: Hafta sonu oynanacak maça yetişmesi...



İLKAY İMZAYI ATIYOR

Barcelona'dan ayrılmaya hazırlanan İlkay Gündoğan, eski takımı Manchester City ile anlaşma sağladı. The Athletic'te yer alan habere göre, İlkay Gündoğan, Barcelona'dan bedelsiz olarak ayrılacak ve Manchester City ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Haberin Devamı
GALATASARAY'DA SÜRPRİZ İSİM

Galatasaray, Atletico Madrid forması giyen Javier Galan'ı gündemine aldı. 29 yaşındaki oyuncu için görüşmeler başladı. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin de ayrılmasına onay verdiği Galan için Galatasaray 1 yıllık kiralama teklifi sundu.

İspanyol futbolcunun da Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığı kaydedildi. Galan'ın Atletico Madrid ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

MENAJERİ GELDİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de genç oyuncu Omar Fayed ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Mısırlı genç stoper, geçen sezonu Sırbistan'ın Novi Pazar takımında kiralık olarak geçirmişti. Omar Fayed'e önce Iğdır FK ardından Fatih Karagümrük talip oldu. Her iki kulüp de kiralama teklifi sundu.

SÜPER LİG'DEN TEKLİF BEKLİYOR

Ancak Olimpiyatlar'da ülkesi Mısır'la yarı final oynayan 21 yaşındaki savunmacının 1. Lig'e gitmek istemediği ve Süper Lig'den teklif beklediği kaydedildi.

MENAJERİ TÜRKİYE'YE GELDİ

Fayed'in manejerinin de Türkiye'ye gelerek yöneticilerle bir görüşme gerçekleştidiği öğrenildi. Mısırlı oyuncunun bir kez daha yurt dışına kiralanma ihtimali de yük

GALATASARAY'IN TALISCA PLANI

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam ettiği takdirde Al-Nassr'dan ayrılmaya hazır olan Talisca'yı gündemine alacak. Şu an harcama limiti nedeniyle transferde hareket alanı kısıtlı olan, Cimbom eğer play-off'taki rakibi Young Boys'u saf dışı bırakırsa Devler Ligi'ne katılım bedeli olarak kasasına yaklaşık 30 milyon euro koyacak. Böylece harcama limiti sorunu ortadan kalkacak ve Talisca için gereken rakam rahatlıkla karşılanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ