Jose Mourinho kızdı, Premier Lig'in yıldızını getiriyor!

Dün akşam oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların yankıları sürerken gözler bir yandan da transfer haberlerine çevrilmiş durumda. Galatasaray sol kanat için takviye arayışında. Fenerbahçe de orta sahadaki son eksiği gidermenin ve Jose Mourinho'nun elini rahatlatmanın peşinde. Beşiktaş ve Trabzonspor'da da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Jose Mourinho kızdı, Premier Lig'in yıldızını getiriyor!
Aslan'dan Jakobs hamlesi

Sol bek ve kanat arayışlarını sürdüren Galatasaray, gelen haberlere göre Cim Bom, Ligue 1 ekiplerinden Monaco forması giyen Ismail Jakobs ile ilgileniyor. 25 yaşındaki oyuncunun savunmanın solunda ve hücumun solunda oynuyor oluşu ise teknik ekibin iştahını kabarttı.

TEMAS KURULACAK

Senegalli futbolcunun, teknik ekip tarafından tam not aldığı belirtilirken, transfer konusunda girişimlerin kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor. Fakat genç oyuncu konusunda adım atılması için Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys ile oynanacak ilk maçın sonucu da beklenebilir.

İşte Okan Buruk'un yeni gözdesi!

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Takvim'in haberine göre sarı kırmızılılar geleceğin yıldızları arasında gösterilen genç futbolcu için girişimlere başladı. Ancak transferde dev bir rakip var: Real Madrid...

GERMAN BARBAS SAVAŞI

İspanyol basını, sarı-kırmızılıların Uruguay ekibi Penarol'da forma giyen ve geleceğin yıldızı arasında gösterilen 16 yaşındaki orta saha oyuncusu German Barbas ile ilgilendiğini yazdı. AS kaynaklı haberde, Galatasaray'ın yanı sıra Real Madrid ve Benfica'nın da oyuncuyla ilgilendiği kaydedildi. Haberde ayrıca kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam eden Barbas'ın bonservisinin %60'ının 12 milyon Euro olduğu aktarıldı.

Beşiktaş'tan Pacheco sürprizi

Sol stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, yeni bir hamle yaptı. Trendyol Süper Lig'de yeni sezona moralli başlayan Kara Kartal, sol stoper için hedefini belirledi.

TEKLİF YAPILACAK

Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş, Real Sociedad'ın stoper oyuncusu Jon Pacheco'yı gündemine aldı. Siyah-beyazlılar, önümüzdeki günlerde İspanyol stoper için Sociedad'a teklifini sunacak ve oyuncu ile de temas kuracak.

Haberin Devamı
Kartal'da gündem yeniden Sarabia!

Beşiktaş’ta stoper, sağ bek ve sağ kanat transferi için çalışmalar devam ederken isimler de netleşmeye başladı. Türkiye gazetesinin haberine göre siyah beyazlılar kamp dönemi öncesinde durumunu sorduğu Pablo Sarabia için harekât başlattı.

YILLIK ÜCRET TAMAM

Wolverhampton’la olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan İspanyol yıldızla ilk görüşme gerçekleşti. Piyasa değeri 10 milyon avro olan Sarabia yıllık ücret teklifini kabul etti ve iki kulübün anlaşmasını beklemeye geçti. 

CORREA CEP YAKAR

İngiltere Premier Lig ekibi Wolverhampton’la bonservis konusunda pazarlıklar devam ediyor. Bu hafta içinde durumun netleşmesi bekleniyor. Rafa Silva gibi nokta atışı transfer olacağı öngörülen Sarabia’ya, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un da onay verdiği öğrenildi.

Öte yandan siyah beyazlılar sağ kanat için daha önce görüştüğü Angel Correa’dan, Atletico Madrid’in 20 milyon avro bonservis bedeli talep etmesi sebebiyle vazgeçti. 

ADA SARABİA'YA YARAMADI

PSG’den iki sezon önce Wolverhampton’a transfer olan Pablo Sarabia, önceki takımlarında skora olan yüksek katkısıyla biliniyordu. Sarabia geçen sezon ligde çıktığı 30 maçta 4 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Hyun-Seok Hong, Trabzonspor'a doğru

Muhammed Cham'dan beklediği yanıtı alamayan Trabzonspor, mecburen B planına yöneldi. Fırtına, 10 numara transferi için daha fazla beklememe kararı aldı ve hamleyi yaptı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Sporx'in haberine göre bordo-mavili kulüp, Gent'te forma giyen ofansif orta saha oyuncusu Hyun-Seok Hong transferini bitirdi. Belçika kulübü ile anlaşan Trabzonspor, oyuncuyu da ikna etti. Güney Koreli futbolcu, sağlık kontrolleri için İstanbul'a davet edildi.

Oosterwolde sürprizi

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılması beklenirken bir sürpriz daha yaşandı... Takvim'de yer alan habere göre İngiltere Premier Lig kulüpleri, Jayden Oosterwolde'yi gündemine aldı.

GİRİŞİM YAPILDI

Söz konusu haberde; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ve Newcastle United'ın, Fenerbahçe'nin yıldız sol beki Jayden Oosterwolde için kulübe ilgi mektubu gönderdiği bildirildi.

Haberin Devamı
Kartal'da Muçi yolcu

Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş, hem yabancı oyuncuya kontenjan açmak hem de tasarruf sağlamak için 7 oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı.

İLK İSİM AMARTEY

Yönetimin görüştüğü isimlerin başında Daniel Amartey var. Ganalı yıldız ile şu ana kadar yapılan görüşmelerden henüz sonuç çıkmadı ancak temaslar sürüyor. En yakın zamanda yolların ayrılması bekleniyor.

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Omar Colley ve Arthur Masuaku için iyi teklifler gelmesi halinde değerlendirmeye alınacak. Eğer tatmin edici bir öneri alınırsa satışlarına izin verilecek. Öte yandan Chamberlain için de bir ayrılık formülü aranıyor.

MUÇİ DE LİSTEDE

Ayrıca geçen sezon alınan Ernest Muçi de satış listesinde. Arnavut futbolcu için 14 milyon euro civarında bir teklif gelmesi halinde satışı gerçekleştirilecek. Genç orta sahanın daha önce de kendisiyle ilgilenen Aston Villa ve West Ham United gibi takımların devreye girebileceği öne sürüldü.

Ansu Fati bombası

İspanya'dan Sport'un haberine göre sarı-lacivertliler, Barcelona yıldızı Ansu Fati'yi sezon sonuna kadar kiralamak için kolları sıvadı. Yöneticiler, Jose Mourinho'nun çok beğendiği 21 yaşındaki hücumcunun menajeri Jorge Mendes ile temasa geçti.

BARÇA GÖNDERMEK İSTİYOR

Mali açıdan sıkıntılı dönemlerden geçen Katalan ekip ise oyuncunun maliyetinden kurtulmak için kendisiyle yollarını ayırmak istiyor. İspanyol yıldız için La Liga ekiplerinden Sevilla, bu transferde Fenerbahçe'nin en büyük rakibi oldu.

İngiltere'den Zaha açıklaması!

Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Takımdan ayrılmayı kafasına koyan ve İngiltere Premier Lig kulüpleri ile görüşen Fildişili kanat oyuncusu ile ilgili Ada'dan açıklama geldi.

'ZAHA'YI GÖZÜMÜ KIRPMADAN ALIRDIM'

İngiliz basınından talkSPORT'a konuşan Crystal Palace’ın sahibi Steve Parish, şunları söyledi: "Wilf Zaha'yı gözümü kırpmadan geri alırdım. O, bilirsiniz, kulübümüzün bir parçası, sayısız kez söylediğim gibi tarihimizin bir parçası.

'TRANSFERİ MÜMKÜN DEĞİL GİBİ GÖRÜNÜYOR'

Kulübün yeniden dirilişinin kalbinde yer aldığını iddia edebilecek birkaç kişi var ve Wilfried kesinlikle onlardan biri. Bazen onun iradesinin gücüyle ligde kaldık. Ama ne yazık ki bu yaz çeşitli nedenlerden dolayı bu mümkün olmayacak gibi görünüyor. Onun için en iyisini dilemeye devam ediyoruz ve ara sıra onunla temas halindeyim.

'ŞARTLAR UYGUN OLSAYDI...'

Geçen sezon iyi bir sezon geçirdiğini görmekten memnunum. Hayallerini gerçekleştirdi. Şampiyonlar Ligi'nde oynadı, bu onun için harika bir hikâye ama tabii ki şartlar uygun olsaydı ilgilenirdik."

Haberin Devamı
Mourinho'dan Lo Celso hamlesi!

Göztepe ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. İngiliz basınından Express'te yer alan habere göre Fenerbahçe, Tottenham'ın orta saha oyuncusu Giovani Lo Celso'yu bir kez daha gündemine aldı.

MOURINHO TEMASA GEÇECEK

Söz konusu haberde Jose Mourinho'nun, Giovani Lo Celso transferi için eski kulübü Tottenham ile temasa geçeceği bildirildi.

Fenerbahçe'nin istediği Lindelöf, Beşiktaş'a doğru!

Beşiktaş yönetimi, savunmayı sağlama almaya kararlı. Posta'da yer alan habere göre siyah-beyazlılar, bir dönem adı Fenerbahçe ile de anılan Manchester United’ın 30 yaşındaki İsveçli stoperi Victor Lindelöf'ü kadroya katmak için harekete geçti.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Yönetim, İngiliz ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcuyla savunmayı sağlama almak istiyor. Kırmızı Şeytanlar’ın, Benfica’dan 2017 yılında 35 milyon euroya transfer ettiği Lindelöf, Premier Lig ekibinde 259 maça çıktı ve 4 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan yıldız futbolcu, kaptanlığını yaptığı İsveç Milli Takımı’nda da 68 maça çıkanken rakip ağları 3 kez havalandırdı.

YORUM YAZ