Fenerbahçe'nin 2 yıldızına birden Arda Turan kancası! Tek engel maaşları

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'ta UEFA Avrupa Ligi'nde yarışmaya hak kazandı. Trabzonspor ise St. Gallen'e dün gece elendi. Bir yandan da Süper Lig'de heyecan devam ederken, transferinde bitmesine sayılı günler kaldı. Son transfer hamlelerini yapan devler için günün öne çıkan bomba haberlerini sizler için bir araya getirdik...

Fenerbahçe'nin 2 yıldızına birden Arda Turan kancası! Tek engel maaşları
F.BAHÇELİ 2 İSME FLAŞ TEKLİF

Haber Global'de yer alan habere göre; Eyüpspor, Fenerbahçe’nin kadroda düşünmediği Luan Peres ile Miha Zajc için kiralama teklifi ve her bir oyuncu için 1’er milyon Euro yıllık maaş teklif etti.

Zajc 1.3, Peres 1.4 milyon Euro kazanıyor. Oyuncular teklifi kabul ederse üzerinden ya feragat edecek ya da kulübün karşılamasını isteyecek.

Ancak hem Peres hem de Zajc teklife şu an için sıcak bakmıyor. Peres, Türkiye dışında oynamak istiyor, Zajc ise başka teklifler bekliyor. Yine de Fenerbahçe de oyuncuları ikna etmeye çalışıyor, Eyüpspor'a transfer olma ihtimalleri hala var.

ZIYECH İÇİN BOMBA İDDİA

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a Chelsea'den kiralık olan gelen ve sezon sonunda bedelsiz olarak sarı kırmızılı takım imza atan Ziyech, istikrarsız performansıyla ilk 11'de kendine şans bulamadı.

Geçtiğimiz 8 gol 4 asist ile Galatasaray'a katkıda bulunan Faslı yıldız son olarak Young Boys'a 1-0 yenilinen maçta ilk 11'de forma şansı bulmuş, ilk 45 dakika sonunda kenara gelmişti.

Yıldızı Ajax'ta parlayan Faslı oyuncu Hakim Ziyech için yeniden Hollandalı takımın ilgisi oluştu. Daha önce Süper Lig'de Karagümrük, Alanyaspor gibi takımlarda görev yapan teknik direktör Francesco Farioli, Fransa ekibi Nice'te gösterdiği başarılı performanstan sonra Hollanda devi Ajax'a imza attı.

Dün Weghorst'u kadrosuna kattığını açıklayan Ajax eski oyuncusu Ziyech'i de yeniden takımda görmek istiyor. Transferle ilgili gelişmelerin kısa sürede netleşmesi bekleniyor.

TRABZONSPOR'DAN AMEDSPOR'A TRANSFER

Trabzonspor’a büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentileri karşılayamamasının ardından satış listesine konulan Umut Bozok ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Trabzonspor'un gözden çıkardığı Umut Bozok’a, bordo mavili takımın eski teknik direktörü Ersun Yanal’ın çalıştırdığı Amedspor’un teklif yapmaya hazırlanıyor. TFF 1. Ligde 3 haftalık süreci gol atamadan tamamlayan Diyarbakır temsilcisi, eski gol kralı Trabzonsporlu Umut Bozok'u kadrosuna katarak gol sorununu çözüme kavuşturmak istiyor.

Trabzonspor bedavaya bırakmak istemiyor
Trabzonspor, Umut Bozok’u bonservis almadan bırakmaya yanaşmazken, Amedspor’un bordo - mavili oyuncunun trafnserini son ana kadar zorlamak istedi kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon 15 maçta forma giydi
Trabzonspor ile olan sözleşmesinin son senesine giren 27 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon bordo mavili formayla 15 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli oyuncu bu sezon ise hiçbir resmi maçta forma giyemedi.

Umut Bozok'un güncel piyasa değeri 1.8 milyon euro olarak gösteriliyor

Haberin Devamı
GALATASARAY'DAN BUNDESLİGA'YA TRANSFER

Galatasaray'da performansı eleştirilen Derrick Köhn, Almanya'ya geri dönüyor. Werder Bremen, Derrick Köhn'ün kiralık transferi için Galatasaray ile anlaşma sağladı. 25 yaşındaki sol bek de Almanya'ya geri dönmeye ikna oldu.

YETİŞİRSE BU GECE GİDİYOR
Derrick Köhn için uçuş planlaması oluşturuluyor. Yetişmesi halinde bu gece yetişmezse cuma sabah Bremen'de olması bekleniyor.

OKAN BURUK OYUNDAN ALDI
Galatasaray'da performansı eleştirilen oyuncuyu Okan Buruk da son oynanan Young Boys maçında devre arasında oyundan almıştı.

OYUNCUNUN RAKAMLARI
Galatasaray'ın 3,3 milyon euroya kadrosuna kattığı tecrübeli oyuncu, 19 maça çıktı ve 1 gol, 2 asist yaptı.

BEŞİKTAŞ'TA AYRILIK

Lugano'yu sahasında 5-1 mağlup ederek Avrupa Ligi'ne kalan Beşiktaş'ta ayrılık gerçekleşiyor. Siyah beyazlı takım, 31 yaşındaki stoperi Omar Colley'in sözleşmesini feshetti.

Haberde avukatlar arası imzaların atıldığı ve kısa süre içinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

1+1 YILLIK ANLAŞMA
Öte yandan PAOK'un 31 yaşındaki futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme üzerinden prensip anlaşması sağladığı belirtildi. Yunan ekibi, Colley'yi kadrosuna katmak için deneyimli savunma oyuncusunun Beşiktaş ile resmen yollarını ayırmasını bekliyor. Colley, kısa süre içinde Yunanistan'a gidecek. Beşiktaş, Gambiyalı savunma oyuncusunu 2023 ara transfer döneminde Sampdoria'dan kadrosuna katmıştı.

BEŞİKTAŞ'TA 8 GOL ATTI

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki stoperin Beşiktaş ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. Beşiktaş forması altında 46 maça çıkan Colley, 8 gol attı.

YORUM YAZ