Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Anlaşma sağlandı, resmi açıklama bekleniyor

Yeni sezonun başlamasından dolayı büyük bir heyecan duyan Türk futbolseverlerin bir gözü de transfer haberlerinde. Son olarak Elias Jelert'i kadrosuna katan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na astronomik bir teklif geldi. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe de Youssef En-Nesyri transferinin ardından orta saha takviyesine odaklanmış durumda. Ciro Immobile, Rafa Silva transferleriyle taraftarını heyecanlandıran Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık yaşandı. UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda evinde Rapid Wien'e 1-0 yenilen Trabzonspor'da ise stoper ve forvet arayışları devam ediyor. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Anlaşma sağlandı, resmi açıklama bekleniyor
Hadziahmetovic kiralık olarak gidiyor

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak bir gelişme yaşandı. Sports Digitale'nin haberine göre Beşiktaş ve Çaykur Rizespor, Amir Hadziahmetovic'in kiralık transferi için anlaşma sağladı. Siyah beyazlı ekibin kurmayları, Amir'le görüşüp gelen teklifleri değerlendirmesini istedi.

27 yaşındaki orta saha, birkaç gün içinde resmi imzayı atmak için Rize'ye gidecek. Konyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Amir, 42 maça çıktı ve 1 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Kartal'ın Karsdorp sevdası

Semih Kılıçsoy ile ilgilenen kulüplerle görüşmelerini sürdüren Beşiktaş bir yandan da sağ bek arayışlarına devam ediyor. Siyah-beyazlı kulüpte bu transferle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

TRANSFER LİSTESİNE GİRDİ

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre Beşiktaş, İtalya Serie A kulübü AS Roma ile yollarını ayırmaya hazırlanan sağ bek Rick Karsdorp'u gündemine aldı. Jose Mourinho'nun eksi öğrencisi olan yıldız futbolcu ile yakın zamanda temas kurulması bekleniyor.

Semih Kılıçsoy'a yeni talip!

Almanya'dan ciddi teklifler olan Semih Kılıçsoy'a bir Avrupa devi daha talip oldu. Genç yıldız için kısa süre içerisinde resmi teklifin yapılacağı belirtilirken Beşiktaş Yönetimi de bonservis beklentisini belirlemiş durumda.

AJAX SÜRPRİZİ

Hollanda’nın köklü kulüplerinden Ajax’ın, 18 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Bu doğrultuda Semih için yapılacak teklifin hazırlandığı ve önümüzdeki günlerde Beşiktaş Yönetimi’ne sunulmasının beklendiği öğrenildi.

Haberin Devamı
Boupendza artık serbest!

Ajansspor'da yer alan habere göre; bir dönem Süper Lig'de Hatayspor forması giyen Aaron Boupendza, MLS ekibi Cincinnati FC ile yollarını ayırdı. Süper Lig'den talibi olan golcü oyuncu bonservisini eline aldı.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

MLS ekibi Cincinnati FC, Gabonlu forveti Aaron Boupendza ile yollarını ayırdı. Yapılan açıklamaya göre golcü oyuncunun sözleşmesi feshedildi.

GÖZTEPE VE KASIMPAŞA TALİP

Bir dönem Hatayspor forması giyen Gabonlu golcü oyuncuyu Göztepe ve Kasımpaşa'nın transfer etmek için devreye girdiği iddia edildi. Golcü oyuncu henüz kararını vermedi.

Osayi-Samuel'e yeni talip

Transfer çalışmalarını sürdüren ve orta saha arayışında olan Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak oyuncular da bütçe açısından büyük önem arz ediyor. Sarı-lacivertli takımda Osayi-Samuel'e ilgi büyük.

SON TALİPLİ AJAX

Takvim'de yer alan habere göre; daha önce adı birçok kulüple anılan sağ bek oyuncusuna bu kez Hollanda devi Ajax talip oldu. Osayi-Samuel'e ilgi gösteren diğer kulüpler ise İngiltere'den diğer kulüpler ise Southampton ve Fulham.

Trabzonspor'danShaparenko bombası

Ukrayna futbolunun önemli yeteneklerinden Mykola Shaparenko'yu kadrosuna katmak isteyen Süper Lig devi Trabzonspor, transfer adına Ukraynalı yıldızın takımı Dinamo Kiev ile sıkı bir pazarlık içerisinde.

10 MİLYON EURO İSTEMİŞLERDİ

Bordo-Mavililer, daha önce gündemine aldığı Mykola Shaparenko’yı renklerine bağlamak istiyor. Fakat Ukrayna Ligi ekiplerinden Dynamo Kiev, 25 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep etmişti. Ancak o dönemki şartlar nedeniyle Trabzonspor, bu teklifi bir hayli yüksek bulmuştu. Şimdi ise teknik ekibin isteği doğrultusunda Mykola Shaparenko için bir girişim daha yapılacak.

Haberin Devamı
Brighton'dan Ferdi'ye dev teklif

Fenerbahçe'de yapılacak orta saha transferi merakla beklenirken, bir anda flaş ayrılık yaşanabilir. Mourinho yönetiminde iddialı bir kadro kuran Fenerbahçe, elindeki yıldızları tutmaya kararlıydı.

İŞLER KARIŞTI

Ancak Ferdi Kadıoğlu için Brighton’dan gelen teklif işlerin karışmasına neden oldu.

35 MİLYON EURO

Premier Lig kulübü Brighton, Ferdi'nin menajerlik şirketiyle yaptığı görüşmelerde ilerleme kaydetmesinin ardından Fenerbahçe’nin kapısını bu kez bonuslarla birlikte 35 milyon Euro’yu, yani 1 milyar 275 milyon TL’yi bulacak bir teklifle çaldığı öğrenildi.

Mourinho'nun gözü Chelsea'de

Çalışmalarına tüm hızıyla devam Fenerbahçe, orta saha transferi için rotayı Premier Lig ekibi Chelsea'ye çevirdi. Sarı-lacivertli ekip, İngiliz ekibinin iki genç yıldızını listesine aldı.

LAVIA VE UGOCHUKWU

Sarı-Lacivertliler, İngiliz devinin iki genç yeteneği Lavia ve Ugochukwu’dan birini kiralamayı planlıyor.

EN BÜYÜK KOZ MOURİNHO

Chelsea, bu iki oyuncudan bitini kiralık olarak göndermeyi planlıyor. Kulübün efsanesi Jose Mourinho, bu anlamda Fenerbahçe’nin en büyük kozu. Portekizli teknik adam gerekmesi halinde Maviler’le yapılacak görüşmelere bizzat dahil olabilir.

Zaha'ya sürpriz ilgi

Galatasaray'ın geçen sezon başında kadrosuna kattığı Wilfried Zaha'ya eski kulübü Crystal Palace talip oldu.

İNGİLİZLER YAZDI

İngiliz basınındanDaily Telegraph'ta yer alan habere göre Crystal Palace, Galatasaray'a Wilfried Zaha'yı kiralamak için teklif yaptı. Söz konusu haberde Zaha'nın yüksek maaşına da vurgu yapılırken iki kulübün de bu anlaşmadan kazançlı çıkacağı aktarıldı.

 

Haberin Devamı
Fenerbahçe'den Wendel atağı

Orta sahaya takviye çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme bomba gibi bir isim geldi... Sarı-lacivertli kulübün, Zenit'te forma giyen orta saha oyuncusu Wendel'i renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

GALATASARAY ÇOK İSTEMİŞTİ

Yıldız futbolu, Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray tarafından uzun süre istenmişti. Ancak sarı-kırmızılı kulüp, bu transferde başarı sağlayamamıştı. Wendel'in nasıl bir karar vereceği ise merak konusu.

Kerem Aktürkoğlu'na maaşının üç katı!

Bu akşam Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunun açılışa maçında Hatayspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da gündem Kerem Aktürkoğlu... 

SPARTAK MOSKOVA YOLUNDA

Spartak Moskova'nın Galatasaray'da 1 milyon euro kazanan Kerem Aktürkoğlu'na 3 milyon euro maaş teklif ettiği iddia edildi. Milli futbolcunun bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

3 MİLYON EURO!

Takvim'de yer alan haberde; Spartak Moskova'nın Galatasaray'da 1 milyon euro kazanan Kerem Aktürkoğlu'na 3 milyon euro maaş teklif ettiği iddia edildi. Millî futbolcunun bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

YORUM YAZ