SON DAKİKA! Ozan Tufan ile anlaşma sağlandı: Süper Lig devine imzayı atıyor

EURO 2024 tüm heyecanıyla devam ederken transfer dünyasında da hareketli saatler yaşanıyor... Takımı Jose Mourinho'ya emanet eden Fenerbahçe yıldız oyuncularla görüşmeler yaparken, son iki sezonun şampiyonu Galatasaray da kadrosunu nokta atışı isimlerle takviye etmeyi planlıyor. Ozan Tufan'a dair de ortaya çıkan bir gelişme transfer gündeminin en sıcak konularından biri oldu. Geçen sezon zirvenin gerisinde kalan Beşiktaş ve Trabzonspor da yıldız isimlerle görüşmelere başladı. İşte 20 Haziran 2024 transfer haberleri...

SON DAKİKA! Ozan Tufan ile anlaşma sağlandı: Süper Lig devine imzayı atıyor
BEŞİKTAŞ'TAN SÜRPRİZ HAMLE

Ertan Süzgün'ün haberine göre; Beşiktaş, Sheraldo Becker transferi için oyuncu tarafıyla yaptığı görüşmelerde mesafe kaydetti. Oyuncu tarafı bonservis konusunda Real Sociedad’dan kolaylık istedi. Surinamlı oyuncu hem kanat hem forvet mevkinde görev yapıyor.

OZAN TUFAN TRANSFERİ TAMAM! İŞTE BONSERVİSİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun geçtiği son dakika habere göre; Trabzonspor 2 milyon euro karşılığında Hull City forması giyen Ozan Tufan'ı kadrosuna kattı. Ozan Tufan sağlık kontrolü için kısa süre içerisinde İstanbul'da olacak.

TRABZONSPOR'DAN ÇİFTE İMZA DAHA

Trabzonspor, uzun süredir gündeminde olan İngiliz orta saha oyuncusu John Lundstram ve Hırvat sol bek Borna Barisic ile anlaşmaya vardı.

Oyuncuların birkaç gün içinde Trabzon’a gelerek sözleşme imzalamaları bekleniyor. (İHA)

Haberin Devamı
OZAN TUFAN İLE ANLAŞMA TAMAM

61 Saat'in haberine göre; Trabzonspor, Hull City’de forma giyen Ozan Tufan ile her konuda anlaşma sağladı.

Ozan Tufan’da Trabzonspor’da oynamaya sıcak bakarken Başkan Doğan ve Başkan Acun Ilıcalı arasında bonservis görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'A YENİ SOL BEK

Brad Friedel, bonservisi Villarrel'de bulunan ve sezonu Osasuna'da kiralık olarak geçiren Kolombiyalı sol bek Johan Mojica ile ABD'nin Arizona eyaletinde oynanacak milli maçın ardından bir de görüşme gerçekleştirecek. Villarrel ile iki yıl daha kontratı bulunan oyuncu ile yapılacak görüşmenin sonucuna bağlı olarak İspanyol kulübüyle de temasa geçilip bonservisi üzerine pazarlık yürütülecek.

1.85 boyundaki tecrübeli sol bek, geride kalan sezonda Osasuna formasıyla 34 maçta 1 gol ve 3 asistlik performan sergiledi. 25 kez de Kolombiya Milli Takımı'nın formasını giyen Mojica'nın güncel piyasa değeri ise 2.2 milyon euro olarak gösteriliyor.

BATSHAUYI'NIN RÖVANŞI!

Sarı lacivertlilerde özellikle Osayi Samuel'in takımdan ayrılarak İngiltere'ye gitmek istediği haberleri basına yansımıştı. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun çaba gösterdiği Aaron Wan-Bissaka'yı gündemine aldığı iddia edildi. Sarı lacivertlilerin başarılı sağ bekin transferi için tüm şartları zorlayacağı öne sürüldü. Kanarya'nın, Manchester United'ın istediği 15 milyon Euro'luk bonservis ücretini de vermeye hazır olduğu ileri sürüldü.

Haberin Devamı
MOURINHO ESKİ ÖĞRENCİSİNİ GETİRİYOR

Sarı-lacivertlilerde Manchester United forması giyen Victor Lindelöf listenin ilk sırasında yer alıyor. Sports Digitale'nin haberine göre; Fenerbahçe, Manchester United forması giyen Victor Lindelöf'ü kadrosuna katmak için resmi temaslara başladı. Euro 2024 sonrasında ise daha ciddi adımlar atılması bekleniyor. Manchester United ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuştu.

TALISCA'NIN MENAJERİ ÇAĞRILDI

Transfer döneminde Van Dijk, Kevin De Bruyne ve Bernardo Silva gibi ses getirecek isimlere imza attırmak isteyen Al Nassr’ın, Talisca’yı da gözden çıkardığı öğrenildi. Bu nedenle Sambacı’nın menajerinin de yeni sezonda kadroda düşünülmediğini bildirmek amacıyla davet edildiği kaydedildi. 30 yaşındaki hücum oyuncusu geride kalan sezonda 25 maçta 25 gol atıp, 4 asist yapmasına rağmen Al-Nassr’lı yöneticileri ikna etmeyi başaramadı.

İkisi de istenecek

Mane için yakında Suudi ekibiyle masaya oturmayı planlayan Fenerbahçe, bu gelişme sonrası Sambacı için de kolları sıvadı. Jose Mourinho, Talisca’yı kadroda görmeyi çok istiyor. Yönetimin, Al-Nassr’dan hem Mane’yi hem de Brezilyalı yıldızı isteyeceği öğrenildi. Fenerbahçe’nin hedefi, bu ikilinin yanı sıra çok üst düzey bir forvete imza attırıp hücum hattını tamamlamak.

BATSHUAYI'DEN SONRA BİR AYRILIK DAHA

Fenerbahçe'nin 3+1 yıllık sözleşme imzaladığı Djiku'ya İtalya ve İspanya'dan talip çıktı. Sky Italia'nın geçtiği habere göre Lazio, Napoli ve Sevilla, Djiku için devrede. Haberde Lazio'nun 29 yaşındaki Ganalı stoper için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı aktarıldı. Bu sezon toplam 36 maça çıkıp 2841 dakika sahada kalan Djiku 3 gol, 2 asistlik skor katkısı da verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ