Galatasaray'dan ayrılan Serge Aurier'den sürpriz rota! Avrupa dışına çıkacak...

Galatasaray'da geçirdiği 6 aylık sürenin ardından serbest kalan Serge Aurier, kariyerini Avrupa dışında sürdürebilir. Fildişi Sahilli oyuncu için sürpriz bir iddia gündeme gelmiş durumda.

Galatasaray macerası sonrası serbest oyuncu durumundaki Serge Aurier'nin yeni takımı belli oluyor. Deneyimli oyuncunun kariyerini Avrupa dışında sürdürmesi gündemde.

Haberin Devamı

GALATASARAY DÖNEMİ İYİ GEÇMEDİ

Geride bıraktığımız sezonun devre arasında Nottingham Forest'tan Galatasaray'a transfer olan 31 yaşındaki oyuncu, Sarı-Kırmızılılar'da pek de iyi bir dönem geçirmedi. Afrika Kupası'nın son bölümünde yaşadığı sakatlık nedeniyle Galatasaray'da da bir süre forma giyemeyen Aurier, takımıyla toplam 4 maça çıkarken bunların sadece 1'inde ilk 11'de yer aldı ve bu karşılaşmalarda toplam 74 dakika süre alabildi.

Galatasaraydan ayrılan Serge Aurierden sürpriz rota Avrupa dışına çıkacak...

YENİ ROTASI BREZİLYA

L-frii'nin haberine göre Aurier, kariyerine Avrupa dışında devam edebilir. Fildişi Sahilli oyuncu ile Brezilya ekiplerinden Flamengo'nun ilgilendiği belirtiliyor. Avrupa'da hala takım bulabileceği belirtilen 31 yaşındaki sağ bekin yine de Flamengo'nun ilgisine sıcak baktığı aktarılmakta.

Haberin Devamı

Galatasaraydan ayrılan Serge Aurierden sürpriz rota Avrupa dışına çıkacak...

DAVID LUIZ FAKTÖRÜ

Avrupa kariyeri sonrasında ülkesinde Flamengo forması giyen David Luiz'in Serge Aurier transferinde etken olabileceği belirtiliyor. David Luiz'in PSG'de birlikte forma giydiği Serge Aurier ile bir görüşme gerçekleştirebileceği aktarılmakta. Aurier'nin Flamengo'ya transfer olma yönündeki kararını kısa süre içerisinde açıklayabileceği ifade ediliyor.

 

Galatasaraydan ayrılan Serge Aurierden sürpriz rota Avrupa dışına çıkacak...

YORUM YAZ