Fenerbahçe istiyordu, Joao Felix'in yeni takımı şaşırttı!

İspanya La Liga kulübü Atletico Madrid'den ayrılma kararı alan Joao Felix, yeni takımını belirledi. Fenerbahçe ile de ismi anılan Portekizli forvet ve kanat oyuncusu, eski takımına geri dönme kararı aldı. İşte detaylar...

Avrupa'da büyük ligler başladı ve takımlar, kadrodaki son eksikleri tamamlamak için adeta zamanla yarışıyor. La Liga'da bu sezon şampiyonluğa oynamak isteyen Atletico Madrid'de Joao Felix'in takımdan ayrılması beklenirken yıldız futbolcunun yeni adresi de belli oldu. 24 yaşındaki kanat ve forvet oyuncusunun adı yakın zamanda Fenerbahçe ile de anılmıştı.

Haberin Devamı

CHELSEA İÇİN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

İngiliz basınından The Athletic'in haberine göre Chelsea, Felix'i ikinci kez kadrosuna katmak için Atletico ile anlaşmaya vardı. 2023'te Maviler'de kiralık olarak forma giyen Portekizli oyuncu 20 kez oynadı ve dört gol attı. Şimdi ise Chelsea, 24 yaşındaki oyuncuyla altı yıllık bir sözleşme imzalamak için sağlık kontrollerinden geçti.

Fenerbahçe istiyordu, Joao Felixin yeni takımı şaşırttı

GALLAGHER DA ATLETİCO'YA

Bu anlaşma Conor Gallagher'ın Atletico'ya gitmesinin önünü açacak gibi görünüyor. Chelsea, Atleti'den forvet Samu Omorodion'u satın almak için görüşmelerde bulunmuştu ancak bu anlaşma suya düştü. Fakat Felix, Chelsea'ye imza atarsa Gallagher da sonunda İspanya'ya geçişini tamamlamakta özgür olacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR EL YAKIYORDU

Felix, Atletico için toplam 131 maça çıktı ve bir zamanlar dünyanın en pahalı oyuncularından biriydi. 2019 yılında 113 milyon sterlin karşılığında kulübe transfer oldu. Bu maçlarda 34 gol attı ve 18 asist yaptı. 

YORUM YAZ