Anthony Martial'in yeni takımı açıklandı! Ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe, ne de Galatasaray...

Yaz transfer döneminde Trendyol Süper Lig'den Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Manchester United'ın eski forveti Anthony Martial, kendisine kulüp buldu. Fransız yıldızın yeni takımı resmen açıklandı. İşte detaylar...

Anthony Martial'in yeni takımı açıklandı! Ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe, ne de Galatasaray...

2015 yılında Fransa Ligue 1 ekibi Monaco'dan Manchester United'a transfer olan Anthony Martial, Kırmızı Şeytanlar'da bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. 28 yaşındaki futbolcu, 2022'de Sevilla'da kiralık olarak forma giydikten sonra İngiltere Premier Lig devine döndü ancak hem formu hem de yaşadığı sakatlıklar, onun kulüpte kalıcı olmasını engelledi.

Haberin Devamı

3 BÜYÜKLERLE ANILMIŞTI

Manchester United ile sözleşmesi bu yaz sona eren Anthony Martial, bir süredir serbest oyuncu statüsünde yer alıyordu. Yıldız futbolcu, yaz transfer döneminde Türkiye'den sık sık Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılıyordu. Ancak Martial'in adresi farklı bir ülke oldu.

Anthony Martialin yeni takımı açıklandı Ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe, ne de Galatasaray...

RESMEN AÇIKLANDI

Yunanistan Süper Lig kulübü AEK, Fransız forvet Anthony Martial'i kadrosuna kattığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Sihirbaz geliyor!" ifadelerine yer verildi. Martial'in, bu akşam saat 20.40'ta Atina'da olacağı bildirildi. Martial'in sözleşmesiyle ilgili ise detay henüz verilmedi.

YORUM YAZ