MENÜ

Trabzonspor'dan Mircea Lucescu açıklaması!

Trabzonspor, teknik direktörlük konusunda adı geçen Mircea Lucescu ile ilgili resmi sitesinden bir açıklama yaptı.

Trabzonspor'dan Mircea Lucescu açıklaması!

Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından teknik adamlık koltuğunu doldurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, adayların başında gelen Mircea Lucescu isminin şimdilik rafa kaldırdı.

Başkan Muharrem Usta'nın seçim vaatleri arasında yer alan Rumen teknik adam için çalışmaların, hocanın sözleşmesinin sürdüğü Shakhtar Donetsk Kulübü ile sona erene kadar durdurulduğu ifade edildi.

Konuyla ilgili Trabzonspor resmi sitesinden şöyle denildi:


Sn. Mircea Lucescu'nun çalıştırmakta olduğu Shakhtar Donetsk Kulübü ile olan kontratının bitiminden sonra Trabzonspor'a teknik direktör olmasıyla ilgili isteğimiz ve gayretlerimizin olduğu kamuoyunun malumudur.

Bilindiği gibi Shakhtar Donetsk Kulübü’nün Şampiyonlar Ligi ve Ukrayna Ligi’ndeki yolculuğu devam etmektedir. Sn. Mircea Lucescu'nun takımıyla olan ahenginin bozulmaması adına sözleşme bitiş tarihine kadar konunun tarafımızdan kapatıldığını kamuoyuna saygıyla arz ederiz.


Kevin Constant sürprizi!




Diğer adaylar Magath ve Juande Ramos


Sadi Tekelioğlu yönetiminde çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer'de, en fazla istenen isim Lucesu'ydu. Ancak yapılan bu açıklama sonrasında yönetimin diğer alternatiflere yönelmesi bekleniyor.

Trabzonspor'da teknik direktörlük konusunda diğer adayların ise Juande Ramos ve Felix Magath olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ