Yok artık Trabzonspor! Abdullah Avcı'nın 11. transferi yolda...

Bordo-Mavililer, Zorya’nın savunma oyuncusu Arseniy Batagov’u renklerine bağladı. Trabzonspor’un yaz dönemindeki 10. transferi olan solak stoper için Ukrayna kulübüne 1.8 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Batagov, Rapid Wien maçları öncesi UEFA listesine eklendi. Öte yandan Karadeniz ekibi, bir stoperi daha listesine aldı.

Yok artık Trabzonspor! Abdullah Avcı'nın 11. transferi yolda...

Nwakaeme, Lundstram, Barisic ve Draguş ile transfer sezonuna hızlı giren Trabzonspor, devamında Ozan Tufan ve Cihan Çanak hamleleriyle yerli rotasyonunu güçlendirmişti. Meunier’in yerine sağ beke Pedro Malheiro’yu getiren, stoperde ise Stefan Savic ile bombayı patlatan Karadeniz ekibi, A Milli yıldız Okay Yokuşlu’nun ardından 10. transferini savunmaya yaptı.

Haberin Devamı

Fırtına, Zorya Luhansk forması giyen 22 yaşındaki Arseniy Batagov’u renklerine bağladı. Solak stoper için Ukrayna ekibine 1.8 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Batagov, Rapid Wien maçları öncesi UEFA’ya verilen kadroya son saatlerde eklendi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın görev vermesi halinde genç savunmacı forma giyebilecek.

Yok artık Trabzonspor Abdullah Avcının 11. transferi yolda...

ORTA SAHAYA 3 İSİM

Muhammed Cham transferi konusunda Clermont’un bir türlü inadını kıramayan Trabzonspor Yönetimi, Fransız ekibiyle görüşmelerini sürdürüyor. Fakat 8 numara bölgesi için yeni hareketlilik de yaşanıyor. Scout ekibinin Fransa ve İngiltere’den toplamda 3 oyuncu önerisinde bulunduğu ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın vereceği karara göre hemen resmi temasların başlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

1 STOPER DAHA GELECEK

Top tekniği ve geriden oyun kurma becerisiyle fark yaratan Batagov, Trabzonspor’un scout ekibi tarafından keşfedilmişti. Bordo-Mavililer, Denswil’in kontratından çıkabilirse, savunmanın merkezine bir oyuncu daha almayı planlıyor. Bu doğrultuda özellikle Fransa pazarında görüşmeler sürüyor.

Yok artık Trabzonspor Abdullah Avcının 11. transferi yolda...

YORUM YAZ