Wout Weghorst kapışması! Avrupa devi devreye girdi...

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Savic’in yanına genç bir partner arayan Bordo-Mavililer, Zorya forması giyen Arseniy Batagov ve kulübüyle büyük oranda anlaştı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın son kararı bekleniyor, listede 2 alternatif daha bulunuyor. Ayrıca Wout Weghorst için de Avrupa'nın devi devreye girdi ve yarış kızıştı. İşte detaylar...

İki stoper birden alma hedefiyle transfer dönemine başlayan Trabzonspor, ilk hamlesini bomba bir isimle yapmış; Atletico Madrid’in 33 yaşındaki yıldızı Stefan Savic’i renklerine bağlamıştı. BordoMavililer, Karadağlı oyuncunun yanına genç ve potansiyelli bir takviyede bulunmak istiyor.

Haberin Devamı

2.5 MİLYON EURO

Bu doğrultuda scout ekibinin önerdiği stoperler üzerinden ilerleyen Trabzonspor’da, Zorya forması giyen Arseniy Batagov için hamle yapıldı. Ukrayna basınına göre 2.5 milyon Euro bonservisle bu transferin gerçekleşme ihtimali yüksek. Ayrıca oyuncu tarafıyla da büyük oranda anlaşıldı.

KISA ZAMANDA BİTECEK

Şimdi top Abdullah Avcı’da. Fırtına’nın hocasının stoper transferiyle ilgili son kararı bekleniyor. Listede 2 alternatifin daha yer aldığı ve o isimlerle alakalı da görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Trabzonspor, kısa zamanda stoper transferini sonuçlandırmayı hedefliyor.

Wout Weghorst kapışması Avrupa devi devreye girdi...

WOUT WEGHORST’TA RAKİP AJAX

Golcü transferinde Onuachu ve Weghorst ile yoğun şekilde görüşmelerini sürdüren Trabzonspor’da, Weghorst’un Fırtına dışındaki en ciddi talibi Ajax. Hollanda devi, milli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor fakat bunun için oyuncu satışı yapmayı bekliyor. Bordo-Mavililer ise Weghorst ile pek çok konuda el sıkıştı ve Burnley ile pazarlıklara devam ediyor. Onuachu konusunda ise Southampton, yeniden bir görüşme talebinde bulunmuştu.

YORUM YAZ