Trabzonspor açıklaması: Şenol Güneş yetersiz buldu!

Süper Lig'de sezona Abdullah Avcı ile başlayan ancak kötü gidişat nedeniyle Şenol Güneş'i göreve getiren Trabzonspor, Güneş döneminde ilk sınavını Beşiktaş karşısında verdi. Bordo-mavililer, maçın başında 10 kişi kalmasına rağmen sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi Editörü Sefacan Konuksever, Trabzonspor'da Şenel Güneş dönemi sonrası yaşanan gelişmeleri anlattı.

Süper Lig'de sezona Abdullah Avcı ile başlayan ancak kötü gidişat nedeniyle Şenol Güneş'i göreve getiren Trabzonspor, Güneş döneminde ilk sınavını Beşiktaş karşısında verdi. Bordo-mavililer, maçın başında 10 kişi kalmasına rağmen sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi Editörü Safacan Konuksever, Trabzonspor'da Şenel Güneş dönemi sonrası yaşanan gelişmeleri anlattı.

Haberin Devamı

Şenol Güneş ve ekibinin fiziksel anlamda takımı yetersiz bulduğunu ifade eden Safacan Konuksever, "Şenol Güneş ve ekibinin şaşkınlığı var, takımı fiziksel anlamda çok yetersiz buldular. 31 Temmuz'da takıma katılan, bu takımla kamp görmeyen Okay derbide takımın en diri ismiydi. Şenol Güneş, Ekim'deki milli arada tekrar bir yükleme yapmayı planlıyor." dedi.

YORUM YAZ