Trabzonspor'un Yaremchuk transferinde kritik hafta! Pazarlıklar hız kazandı...

Trabzonspor, golcü transferinde gözlerini Roman Yaremchuk'a çevirmiş durumda. Club Brugge ile pazarlıklarını sürdüren Bordo-Mavililer, görüşmelerde önemli aşama kaydetti.

Trabzonspor'un Yaremchuk transferinde kritik hafta! Pazarlıklar hız kazandı...

Paul Onuachu’yu kadroda tutmak isteyen ancak bugüne kadar Southampton ile yaptığı görüşmelerden sonuç çıkartamayan Trabzonspor, İngiliz ekibine yeni bir kiralama teklifinde bulunmuştu. Ancak Premier Lig’e yükselen Southampton, Nijeryalı forveti kiralamayı düşünmüyor. Direkt satış opsiyonunun üzerinde duruyor. İstedikleri rakamın 15 milyon Euro olması ise işleri hayli zorlaştırıyor. Trabzonspor, golcü transferinde yeni rotasını netleştirmiş durumda. 

Haberin Devamı

ENİS DESTAN DAMGA VURDU

Ligin son maçında Ankaragücü karşısında hat-trick yapan Enis Destan, Trabzonspor’da sezonun en öne çıkan yerli oyuncusu oldu. 21 yaşındaki forvet, lig ve kupada toplam 38 karşılaşmada şans bulurken, 12 kez ağları sarstı, 5 de gol pası verdi. Toplamda 1730 dakikada 17 kez skor katkısı gösteren Enis, dakika başına gol ortalamasına bakıldığında ise Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’u geride bıraktı. Semih’in de Enis gibi 12 golü var fakat 18 yaşındaki hücumcu 2086 dakikada bunu başardı. Enis ise 1730 dakikada 12 gol attı. Avrupa kulüplerinin radarındaki Enis’e özellikle Almanya’dan 2 takımın ciddi ilgisi bulunuyor.

Trabzonsporun Yaremchuk transferinde kritik hafta Pazarlıklar hız kazandı...

İLK HEDEF YAREMCHUK

Forvet transferinde alternatif listedeki 1 numaralı hedef ise Roman Yaremchuk’tu. Ukraynalı forvet ile görüşmeleri birkaç haftadır yoğun şekilde sürdüren Trabzonspor, kulübü Club Brugge’la da pazarlıkları hızlandırdı. Bordo-Mavili yönetim, bu hafta transferi anlaşma noktasına getirmeyi hedefliyor. Yaremchuk’u kiralık olarak değil, direkt bonservisiyle almak isteyen Fırtına, Belçika ekibiyle yoğun temas halinde.

Haberin Devamı

Trabzonsporun Yaremchuk transferinde kritik hafta Pazarlıklar hız kazandı...

VALENCIA'DA KİRALIKTI

Yaremchuk’la yapılan görüşmelerde ise önemli mesafe katedildi. 28 yaşındaki yıldız, Trabzonspor’un ilgisine pozitif bakıyor. Hatta teknik direktör Abdullah Avcı’nın da çok istediği Yaremchuk ile geçtiğimiz haftalarda bizzat görüntülü bir konuşma yaptığı öğrenildi. Sezonu kiralık olarak Valencia’da tamamlayan 1.91’lik santrfor, La Liga’da 25 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

 

Trabzonsporun Yaremchuk transferinde kritik hafta Pazarlıklar hız kazandı...

YORUM YAZ