Trabzonspor'un transferdeki 1 numaralı hedefi ortaya çıktı! Şenol Güneş'in gözü onda...

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş bir yandan devreye kadar takımı düzlüğe çıkarmak isterken diğer yandan da yapılacak transferler için çalışıyor. Bu kapsamda gündeme Hollanda'nın köklü ekibi Ajax’ın yıldız ismi geldi. Yönetim, transferdeki 1 numaralı oyuncu için araştırmalara şimdiden başladı. Güneş'in de transferdeki hedefi ortaya çıkmış oldu. Detaylara göz atalım...

Trabzonspor'un transferdeki 1 numaralı hedefi ortaya çıktı! Şenol Güneş'in gözü onda...

Trabzonspor, yaz döneminde 13 yeni transfer yaparak kadro yenilenmesine gitmişti. Ancak Abdullah Avcı yönetimindeki takım, istenilen başarıyı yakalayamadı.

Haberin Devamı

Ligdeki 7 maçta sadece 1 galibiyet ve 6 beraberlik alan Fırtına, kadro mühendisliği konusunda eleştirilerin odağında. Bu yüzden ara transfer döneminde kanat, kanat forvet, 8 numara ve stoper mevkilerine nokta atışı takviyeler planlanıyor. Şenol Güneş özellikle bu milli arada takviyeler için de mesai harcıyor. Son olarak listeye giren isim ise Ajax forması giyen Berghuis oldu.

Çok yönlü olması nedeniyle

Sağ kanatta oynamasına rağmen sol kanatta ve forvet arkasında da görev yapabilen Berghuis, bu sezon Ajax formasıyla 7 maçta 1 gol atıp 2 asist yaptı.

Trabzonsporun transferdeki 1 numaralı hedefi ortaya çıktı Şenol Güneşin gözü onda...

Kariyerinde Hollanda Milli Takımı’nda 46 kez forma giyen yıldız futbolcunun, sezon sonu sözleşmesinin bitmesi nedeniyle ara transferde Ajax’ın yüksek bir bonservis talep etmesi beklenmiyor. Daha önce Feyenoord, Watford, AZ Alkmaar ve Twente gibi takımlarda da oynayan Berghuis, geçen sezon 29 maçta 8 gol ve 10 asistlik performans sergilemişti.

Haberin Devamı

Onuachu’ya fırsat doğabilir

Karadeniz devinin yeniden kadrosuna katmak üzerine gündeminde tuttuğu Paul Onuachu, takımının Arsenal maçında 16 dakika şans bulmuş ve bu sezon forma siftahı yapmıştı.

Trabzonsporun transferdeki 1 numaralı hedefi ortaya çıktı Şenol Güneşin gözü onda...

Southampton kulübünün efsanesi Francis Benali, 30 yaşındaki forvet için, “Kısa zamanda takımın vazgeçilmezleri arasında yer alacaktır. Ross Stewart’ın sakatlığı nedeniyle Paul Onuachu daha fazla oynayabilir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ