Trabzonspor'un Gaziantep FK maçında gözler yıldızlarda!

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak Trabzonspor'da tüm gözler takıma yeni katılan yıldız futbolcularda olacak...

Trabzonspor'un Gaziantep FK maçında gözler yıldızlarda!

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Oynanacak maçta gözler Karadeniz ekibinin yeni yıldızlarında olacak.

Haberin Devamı

İDMANDAN SONRA YOLA ÇIKTILAR

Bordo-Mavililer, deplasmanda oynanacak maç öncesi son antrenmanını sabah saatlerinde gerçekleştirdi. Teknik direktör Şenol Güneş, maç toplantısında galibiyetin önemine dikkat çekerken, oyun anlamında da takımdan reaksiyon beklediğini söyledi. Karadeniz ekibi, taktik çalışmanın ardından özel uçakla Gaziantep’in yolunu tuttu ve kampa girdi.

İSTATİSTİKLERDE NET ÜSTÜNLÜK

Trabzonspor daha önce Gaziantep FK ile 13 kez kozlarını paylaştı. Bu maçların hiçbirini Fırtına kaybetmedi. Bordo-Mavililer 9 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 4 mücadele de beraberlikle bitti. Sezonun ilk 2 maçında Abdullah Avcı yönetiminde rakipleriyle berabere kalan Fırtına, Şenol Güneş geldikten sonra da Beşiktaş ve Kayserispor karşılaşmalarında yine birer puanla yetindi.

Haberin Devamı

Trabzonsporun Gaziantep FK maçında gözler yıldızlarda

GÖZLER YENİ TRANSFERLERDE

Erteleme maçında statü gereği forma giyemeyen Trabzonspor’un yeni transferlerinden Simon Banza, Cham ve Serdar Saatçi’den bu akşam beklenti büyük. Beşiktaş derbisinde sergilediği performansla iyi sinyaller veren Banza, forvette Fırtına’nın 1 numaralı gol silahı. Cham’ın ise Bardhi yerine 10 numarada başlaması bekleniyor. Serdar Saatçi ise Savic’in yokluğunda stoperde Denswil’in partneri olacak.

YORUM YAZ