Trabzonspor'un 2. transferi LaLiga'dan! Anlaşma sağlandı...

Önümüzdeki sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Dimitrios Kourbelis'le orta sahasını güçlendiren Fırtına, ikinci hamlesini stopere yaptı ve bonservisi elinde olan İspanyol oyuncuyla anlaşma sağladı.

Trabzonspor'un 2. transferi LaLiga'dan! Anlaşma sağlandı...

Trabzonspor’da Bartra ile yolların ayrılması kesin gözükürken, teknik direktör Bjelica’nın Denswil’in de performansından memnun olmadığı gelen haberler arasında. Bordo-Mavililer, savunmaya hattını 2 isimle güçlendirmenin hesaplarını yapıyordu ve ilk hamlesini yaptı. Fırtına, uzun yıllardır LaLiga'da forma giyen ve şu sıralar bonservisi elinde İspanyol oyuncu ile anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

BARTRA'NIN AYRILMASI BEKLENİYOR

Bartra’nın yüksek maaşı nedeniyle takımdan ayrılması bekleniyor. İspanyol yıldızın menajeri, La Liga’dan pek çok ekiple temasta. Bir diğer yabancı stoper Denswil’le ilgili henüz somut bir gelişme yok. Ancak Trabzonspor’un hocası Nenad Bjelica’nın, Hollandalı futbolcunun performansından memnun olmadığı öğrenildi.

Trabzonsporun 2. transferi LaLigadan Anlaşma sağlandı...

BAŞKAN DOĞAN: İLK ETAPTA 6-7 TRANSFER ÖNGÖRÜYORUZ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde transferle ilgili konuşmuş, "İlk etapta 6, 7 transfer öngörüyoruz. Bu sayı aşağı yukarı değişebilir. Biz sürekli kendisiyle görüşüyoruz. Transferler gelmeye başladıkça, hocamız takımın durumunu kampta gördükçe, bize ne dönüş yapıyorsa, bizden ne talebi oluyorsa, Trabzonspor Yönetim Kurulu da bu talepleri yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacaktır. 3 isimle anlaştık, diğerlerinde de önemli mesafe kat ettik” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Trabzonsporun 2. transferi LaLigadan Anlaşma sağlandı...

NURALY ALIP DE GÜNDEMDE

Transferde ilk 11 için nokta atışı olabilecek oyuncular üzerinden giden Trabzonspor, aynı zamanda genç ve potansiyelli yıldızlara da bakıyor. Gündeme giren son isim; Nuraly Alip. Ocak ayında Zenit’in kadrosuna kattığı Kazak stoper, henüz 23 yaşında. 1.88 boyundaki milli futbolcu, sol ayaklı. Rus ekibinin 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Nuraly Alip için Trabzonspor’un kiralama teklifinde bulunabileceği öğrenildi.

Trabzonsporun 2. transferi LaLigadan Anlaşma sağlandı...

KAZAKİSTAN MİLLİ TAKIMI İLE 25 MAÇI VAR

2025’e kadar mukavelesi bulunan Nuraly Alip konusunda Bordo Mavililer’i cezbeden noktalardan birisi, yabancı kontenjanında yer almayacak olması. Öyle ki TFF’nin yeni kararına göre Türkiye Cumhuriyetler’den gelecek 1 oyuncu için 14 yabancıya ek olarak artı 1 kontenjan hakkı tanınıyor. Nuraly, Kazakistan Milli Takımı’nda genç yaşına rağmen 25 maça çıktı.

KOURBELIS'LE PERDE AÇILDI

Panathinaikos'la sözleşmesi biten Dimitrios Kourbelis'i vakit kaybetmeden kapan ve Türkiye'ye getirip sağlık kontrollerinden geçiren Fırtına transferi hızlı açmıştı. Orta saha takviyesini yapan Karadeniz ekibinde gündem şimdi stoper...

Trabzonsporun 2. transferi LaLigadan Anlaşma sağlandı...

2. TRANSFER JOAQUIN FERNANDEZ

Haberin Devamı

Panathinaikos'un kaptanı Kourbelis'i renklerine bağlayan Trabzonspor, yine bonservisi elinde olan bir isimle anlaştı: Joaquin Fernandez. Yaklaşık 2 hafta önce İspanyol basınının duyurduğu 27 yaşındaki stoperle yapılan görüşmelerde mutlu sona ulaşıldı. Bordo-Mavililer, 1.90 boyundaki Fernandez ile prensipte anlaştı. Geçtiğimiz sezon Real Valladolid formasıyla La Liga'da 27 maça çıkan İspanyol futbolcu, 1 de gol atmıştı. Teknik direktör Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda transfer edilen Fernandez, kariyeri boyunca hep İspanya takımlarında oynadı. Almeria'nın altyapısında yetişip, profesyonel olan dev stoper, 2018'de 1.1 milyon Euro bonservisle Real Valladolid'in yolunu tutmuştu.

Trabzonsporun 2. transferi LaLigadan Anlaşma sağlandı...

Geçtiğimiz sezon 29 maça çıkan ve 1 asist yapan Joaquin Fernandez'in güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.

MAAŞI 1.3 MİLYON EURO

4 Temmuz'da Slonvenya'da başlayacak yurt dışı kampında takıma katılması beklenen Fernandez'in yıllık ücretinin 1.3 milyon Euro civarında olacağı belirtildi. Bu transferin ardından Marc Bartra'yla yolların ayrılması da neredeyse kesinleşti. Tatilde olan 32 yaşındaki yıldızın, La Liga'ya geri dönmesi yüksek ihtimal.

Haberin Devamı

Uğurcan Çakır'ın Güç Antrenmanı

Trabzonsporun 2. transferi LaLigadan Anlaşma sağlandı...

YORUM YAZ