Trabzonspor'dan transferde bir bomba daha! Kararı bekleniyor

Trabzonspor, stoper listesinin 1 numarasındaki yıldız futbolcunun kulübü Marsilya ile anlaştı fakat tecrübeli savunmacı hâlâ kararsız. Başka teklifler de alan 30 yaşındaki yıldız isim, Trabzonspor’a net bir dönüş yapmış değil. Fırtına ise bir an önce karar vermesini istiyor. Öte yandan Cham için kritik görüşme yapılacağı aktarılırken Onuachu için de karar verildi. İşte detaylar...

Trabzonspor'dan transferde bir bomba daha! Kararı bekleniyor

Şu ana kadar 6 transferi açıklayan Trabzonspor, diğer eksik bölgeleri güçlendirmek için de yoğun mesai harcıyor. Özellikle stoper transferi çok kritik. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

Onuachu için karar verildi

Fırtına’nın yeniden kiralamak istediği Paul Onuachu konusunda süreç devam ediyor. 2.01’lik forveti satmak isteyen Southampton, teklifleri beklerken; Trabzonspor’a henüz olumlu geri dönüş yapmış değil. Bordo-Mavililer, Onuachu konusunda bekleme kararı aldı. Oyuncunun Bordo-Mavili formayı giymek istemesi, Karadeniz ekibinin elini güçlendiriyor. Trabzonspor, Onuachu’yu beklediği süreçte başka bir forvet oyuncusunu da kadroya katmayı hedefliyor.

Trabzonspordan transferde bir bomba daha Kararı bekleniyor

Liste başı oyuncu belli!

Stoper mevkisinde geçen sezon büyük sıkıntı yaşayan teknik direktör Abdullah Avcı, Mendy’yi sık sık burada kullanmıştı. Savunmanın merkezinde 2 yabancı almayı hedefleyen Fırtına’da liste başı oyuncu; Samuel Gigot..

Haberin Devamı

Kararı bekleniyor

30 yaşındaki Fransız stoperin kulübü Marsilya ile yaptığı görüşmelerde anlaşmaya varan BordoMavililer, tecrübeli savunmacıyı ikna etmeye çalışıyor. Gigot ise işi ağırdan alıyor. Başka kulüplerden de teklif olduğunu belirten Gigot, Marsilya’da kariyerine devam edebileceğini de söylüyor.

Trabzonspordan transferde bir bomba daha Kararı bekleniyor

Kampa yetişmesi isteniyor

Trabzonspor cephesi ise oyuncunun menajerine haber gönderdi, “Kararınızı bir an önce verin” denildi. 25 Temmuz’da UEFA Avrupa Ligi’nde ilk ön eleme maçına çıkacak olan Bordo-Mavililer, stoper transferini Macaristan kampına mutlaka yetiştirmeyi hedefliyor. Kısa zamanda bu transferin olumlu veya olumsuz netleşmesi bekleniyor.

Muhammed Cham’da kritik görüşme

Trabzonspor’un daha sezon bitmeden transfer görüşmelerine başladığı Muhammed Cham konusunda Clermont ile orta yol bulunabilmiş değil. Bordo-Mavililer 23 yaşındaki hücumcuyla anlaşsa da Fransız kulübünün yüksek bonservis inadını kırabilmiş değil. 1 hafta içinde Trabzonsporlu yöneticilerin, Clermont tarafıyla yüz yüze bir görüşme gerçekleştireceği ve burada transferin netlik kazanacağı öğrenildi.

YORUM YAZ