Trabzonspor'dan St. Gallen ile final gibi maç

St. Gallen ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Trabzonspor, bugün 40 bin taraftarının önünde Konferans Ligi’ne adını yazdırmak için sahada olacak. Abdullah Avcı ve öğrencileri zaferden başka bir şey düşünmüyor.

Trabzonspor'dan St. Gallen ile final gibi maç

Rapid Wien’e her iki maçta yenilen ve UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Trabzonspor, Konferans Ligi’ne kalmak için bugün final gibi bir karşılaşma oynayacak. Play Off turu ilk maçında St. Gallen ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Fırtına, saat 20.00’de Papara Park’ta İsviçre ekibini konuk edecek. Abdullah Avcı ve öğrencileri zaferden başka bir şey düşünmüyor, mutlaka Avrupa’da yola devam etmek istiyor. Kritik mücadeleyi Letonyalı hakem Andris Treimanis yönetecek. Zorlu karşılaşma ATV’den naklen ekranlara gelecek. Trabzonspor’un hocasının, ilk maçta özellikle 70 dakikalık bölümde etkili oynayan kadroyu bu akşam değiştirmesi beklenmiyor.

Haberin Devamı

NASIL TUR ATLAR?

Trabzonspor, bu akşam kazanması halinde yeni formatta UEFA Konferans Ligi’nde adını lig aşamasına yazdıracak. Beraberlikte maç uzatmaya gidecek. Böyle bir ihtimalde 15’erden 30 dakikalık bölümde de sonuç değişmezse, tur atlayan taraf penaltılarla belli olacak.

Trabzonspordan St. Gallen ile final gibi maç

YORUM YAZ