Trabzonspor'dan Marcelino Nunez harekatı! Pazarlıklar sürüyor...

Orta sahaya üst düzey bir oyuncu almak isteyen Trabzonspor, Ndidi için temaslarını sürdürüyor. Bordo-Mavililer’in yoğun uğraş verdiği diğer oyuncu; Marcelino Nunez. Yönetim, Norwich’e 4 milyon Euro teklif ederken, İngiliz ekibiyle pazarlıklar devam ediyor.

Trabzonspor'dan Marcelino Nunez harekatı! Pazarlıklar sürüyor...

1 Temmuz’da Macaristan’da başlayacak sezon öncesi kampına kadar transferlerin büyük bölümünü bitirmeyi hedefleyen Trabzonspor’da dört koldan çalışmalar devam ediyor. Forvet bölgesinde Onuachu ve Yaremchuk’a yoğunlaşan Fırtına, stoperde Gigot’u bitirmeye hazırlanıyor. Orta sahaya ise mutlaka üst düzey bir isim alınması kararlaştırılmıştı.

Haberin Devamı

Haftalardır Ndidi ile temas halinde olan Karadeniz ekibi, imza parasıyla birlikte 27 yaşındaki yıldıza önemli bir maaş teklifinde bulundu. Lyon’un da ciddi şekilde ilgilendiği Ndidi, kariyeriyle ilgili henüz karar vermiş değil. Orta saha bölgesine çok istenen bir başka oyuncu ise Marcelino Nunez....

Trabzonspordan Marcelino Nunez harekatı Pazarlıklar sürüyor...

BEKLENTİLERİ YÜKSEK

Norwich City forması giyen 24 yaşındaki Şilili oyuncu için hem scout ekibi hem de teknik direktör Abdullah Avcı, ‘mutlaka alınmalı’ şeklinde rapor verdi. İlk olarak 3 milyon Euro bonservisi gözden çıkartan yönetim, İngiliz ekibinden olumsuz yanıt alınca rakamı 4 milyon Euro’ya çıkardı ve sonraki satıştan pay da önerdi. Fakat Championship ekibinin beklentisinin çok daha yüksek olduğu öğrenildi. Kulüpler arasında pazarlıklar sürüyor.

Haberin Devamı

İKİ YENİ TRANSFER TRABZON'A GELECEK

Fırtına’nın daha sezon bitmeden anlaşmaya vardığı Lundstram ve Barisic’in 23 Haziran’da Trabzon’da olmaları bekleniyor. Glasgow Rangers ile sözleşmeleri bittikten sonra kadroya katılan Fırtına’nın 2 yeni transferi, 24 Haziran’da sezon hazırlıklarına başlayacak olan Bordo-Mavililer’de idmanlara çıkacak. Nwakaeme’nin de 1 Temmuz kampı öncesinde takıma dahil olması bekleniyor.

DRAGUS'A BÜYÜK ÖVGÜ

STOPER İDDİASI: ADAMA NAGALO

Savunmanın merkezinde 2 takviye birden yapmayı hedefleyen Trabzonspor için Afrika basını sürpriz bir isim yazdı: Adamo Nagalo... Danimarka’da Nordsjaelland forması giyen Burkina Fasolu stoper ile Trabzonspor’un yanı sıra Galatasaray’ın da ilgilendiği öne sürüldü. Kulübüyle 2027’ye kadar mukavelesi bulunan Nagalo, 21 yaşında ve 1.85 boyunda. Piyasa değeri 7 milyon Euro olarak gösterilen yıldız isim geçen sezon 45 maçta oynadı.

Trabzonspordan Marcelino Nunez harekatı Pazarlıklar sürüyor...

YORUM YAZ