Trabzonspor'da yeni teknik direktör belli oluyor: Adım adım Fatih Tekke

Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın sözleşmesi resmen feshedilirken, teknik direktörlük için favori isim Fatih Tekke. Efsane isimle ilk görüşme yapıldı, olumlu cevap alındı. Tekke’nin Alanyaspor’dan ayrılması bekleniyor.

Trabzonspor'da yeni teknik direktör belli oluyor: Adım adım Fatih Tekke

Bordo-Mavililer’de taraftarın istediği oluyor, yeni teknik direktör konusunda adım adım Fatih Tekke geliyor... Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından hem Şenol Güneş hem de Fatih Tekke ile iletişime geçilirken, yönetimin büyük bir bölümü efsane golcüden yana fikir belirtti.

Haberin Devamı

Başkan Ertuğrul Doğan’ın da dün Tekke’yle telefonda görüştüğü ve olumlu cevap aldığı öğrenildi. Taraflar arasında büyük oranda anlaşma sağlanırken, Fatih hocanın Alanyaspor’dan ayrılması bekleniyor. 46 yaşındaki çalıştırıcının, Güney ekibiyle sözleşmesinde tek taraflı fesih maddesi bulunuyor. Ancak Tekke’nin bu maddeyi kullanmaktan ziyade, memleketi olan Trabzon’la ilgili hayalini Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile paylaşacağı ve izin isteyeceği öğrenildi.

AVCI 25 MİLYON TL ALACAK

Öte yandan Abdullah Avcı dönemi de dün itibarıyla resmen sona erdi. Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, tecrübeli hocaya hizmetleri için teşekkür edildi. İlk etapta sezon sonuna kadarki alacağının tamamını isteyen Avcı ile haklarının yarısı karşılığında anlaşıldı. Fesih bedeli, yaklaşık 25 milyon TL’ye denk geliyor.

 

 

 

 

 

YORUM YAZ