Trabzonspor'da transfer harekatı başladı: Anlaşma sağlandı

Roman Yaremchuk ile yaptığı görüşmelerde önemli mesafe kateden Bordo-Mavili yönetim, sonrasında Belçika’da Club Brugge’la gerçekleştirdiği bonservis pazarlıklarında prensip anlaşmasına vardı. Oyuncu tarafıyla son pürüzleri çözmeye çalışan Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok istediği Yaremchuk’u mutlaka yeni sezonun ilk antrenmanına çıkarmak istiyor. Öte yandan Fırtına'da gelecek olan futbolcuların dışında gidecek oyuncular için de karar verilecek. İşte Trabzonspor'un transfer gündemine dair tüm detaylar...

Trabzonspor'da transfer harekatı başladı: Anlaşma sağlandı

Transferde 3 ay önce çalışmalara başlayan ve bu doğrultuda Lundstram, Barisic ve Dragus gibi isimleri bitiren Trabzonspor, son gaz devam ediyor...

Haberin Devamı

Mendy için ortak karar

Sezon başında 4.4 milyon Euro bonservisle kadroya katılan Batista Mendy için özellikle İngiliz kulüpleri ciddi şekilde devrede. Hem Başkan Ertuğrul Doğan hem de teknik direktör Abdullah Avcı, Fransız yıldızın takımda kalması yönünde ortak karar aldı. Avcı, önümüzdeki yıl Mendy’yi tamamen orta sahada kullanmak istiyor. Bordo-Mavililer, 12-15 milyon Euro bandında teklif gelmediği takdirde Mendy’yi mutlaka takımda tutacak.

Trabzonsporda transfer harekatı başladı: Anlaşma sağlandı

Enis Bardhi kalabilir

Özellikle ligin ikinci yarısında sergilediği performansla Abdullah Avcı’nın gözüne giren Enis Bardhi’nin Trabzonspor’daki geleceği belirsiz. Daha önce adı gönderilecekler listesinde yer alan Kuzey Makedonyalı yıldız, yabancı kontenjanındaki duruma göre takımda kalabilir. Bardhi konusunda teklif gelmesi halinde ise rakama göre değerlendirmeye alınacak. Milli futbolcu şu anda planlarını Trabzonspor’da devam edecekmiş gibi yapıyor.

Haberin Devamı

Yönetimin gözü Taha Altıkardeş’de

Orsic transferinde Göztepe’ye bedelsiz olarak gönderilen Taha Altıkardeş, bu sezon takımıyla Süper Lig’e çıktı, gösterdiği performansla da Avrupa ekiplerinin dikkatini çekti. 20 yaşındaki stoper için özellikle Anderlecht ciddi şekilde devrede. Konuşulan rakamlar 4-5 milyon Euro seviyelerinde. Trabzonspor Yönetimi, gelişmeleri yakından takip ediyor. Taha’nın olası transferinde Fırtına’nın yüzde 20 pay hakkı var.

Trabzonsporda transfer harekatı başladı: Anlaşma sağlandı

Onuachu için henüz cevap yok!

Onuachu’nun kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Southampton’a yeniden kiralama teklifi sunan ve 1.5 milyon Euro’luk ücreti de 2 milyon Euro’nun üstüne çeken Bordo-Mavililer, İngiliz ekibinden henüz olumlu cevap alabilmiş değil.

Trabzonsporda transfer harekatı başladı: Anlaşma sağlandı

Prensipte anlaştı

Forvet transferini hızlıca bitirmek isteyen Fırtına, Abdullah Avcı’nın çok istediği Roman Yaremchuk konusunda ciddi aşama kaydetti. Daha sezon bitmeden oyuncuyla temas kuran Trabzonspor’da, Avcı da Yaremchuk’la görüntülü bir görüşme gerçekleştirmişti. Ukraynalı forvetin gelmeye sıcak bakması sonrası Club Brugge ile pazarlıkları hızlandıran ve Belçika’ya ekip gönderen yönetim, kulüp tarafıyla prensipte anlaştı.

Haberin Devamı

Bonservisiyle alınacak

Fırtına, Yaremchuk’u bonservisiyle kadrosuna katacak. Oyuncuyla aradaki son pürüzleri çözmeye çalışan Karadeniz ekibi, kısa sürede bu işe nokta koymayı hedefliyor. Başkan Ertuğrul Doğan, 24 Haziran’da yeni sezonun hazırlıklarına start verecek olan Trabzonspor’da, ilk antrenmana Yaremchuk’u çıkarmak istiyor.

Trabzonsporda transfer harekatı başladı: Anlaşma sağlandı

Yerlide yeni aday: Mustafa Eskihellaç

Yabancı transferinde yoğun mesai harcayan Trabzonspor, diğer yandan da yerli rotasyonunu güçlendirmek için hamleler yapıyor. Cihan Çanak, Can Bozdoğan ve Eray Cömert gibi gurbetçi isimlerin yanı sıra Süper Lig’den de hedefte olan futbolcular var. Bunlardan biri; Mustafa Eskihellaç.

Trabzon doğumlu 27 yaşındaki Mustafa, hem kanat hem de bek bölgesinde görev yapıyor. Çok yönlü olması nedeniyle teknik direktör Abdullah Avcı’nın transferine sıcak baktığı Eskihellaç’ın kulübü Gaziantep FK ile 1 yıl kontratı kaldı. Yönetim, bonservis maliyetinin yüksek olmaması halinde bu transferi gerçekleştirmek amacında

YORUM YAZ