Trabzonspor'da son dakika: Stefan Savic transferinin detayları belli oldu

3 yıllık anlaşmaya varılan Stefan Savic, Trabzonspor’un belki de en kariyerli stoperi olacak. Abdullah Avcı’nın “Hedeflerimize ulaşmak için senin saha içi liderliğine ihtiyacımız var” sözleriyle ikna ettiği 33 yaşındaki yıldız, dün akşam saatlerinde şehre getirildi.

Trabzonspor'da son dakika: Stefan Savic transferinin detayları belli oldu

Manchester City, Fiorentina ve 9 senelik Atletico Madrid kariyeri... Avrupa’da yıllardır üst düzeyde oynayan ve en iyi stoperler arasında gösterilen Stefan Savic artık Trabzonspor için mücadele verecek. Yönetimin bu sezonki en bomba transferi olan 33 yaşındaki Karadağlı yıldız ile 3 yıllık anlaşmaya varıldı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda son dakika: Stefan Savic transferinin detayları belli oldu

Bonservis ödenmeyecek

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın “Hedeflerimize ulaşmak için senin saha içi liderliğine ihtiyacımız var” sözleriyle ikna ettiği Savic için Atletico Madrid’e bonservis ödenmeyecek.

Toplamda 10 milyon Euro ödenecek

İspanyol deviyle 1 yıl kontratı kalan ve başka bir kulüple anlaşması halinde kolaylık sağlanacağı belirtilen Savic’e, Bordo Mavililer’in 3 senelik mukavele için toplamda 10 milyon Euro ödemesi bekleniyor.

Trabzonsporda son dakika: Stefan Savic transferinin detayları belli oldu

Hazır şekilde geldi

Dün Karadağ’dan özel uçakla Trabzon’a getirilen Savic için havalimanında Bordo-Mavili taraftarlar coşkulu bir karşılama yaptı. Fırtına’nın yeni savunma lideri, bugün sağlık kontrolünden geçecek ve resmi imzayı atacak. Atletico Madrid ile sezon kampı geçirdiği için tecrübeli stoper hazır bir şekilde takıma katılacak.

Haberin Devamı

‘Heyecanım fazlasıyla arttı’

Taraftarların coşkuyla karşıladığı Stefan Savic, basın mensuplarına yaptığı açıklamada çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Taraftarlarımızın heyecanını görmek var olan heyecanımı daha da arttırdı. Transfer sürecim güzel geçti. Taraftarlarımızla ve takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Bize her yer Trabzon” ifadelerini kullandı. Savic, transferi öncesinde ise teknik direktör Abdullah Avcı ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirterek, “Bana olan güvenini ve beklentileri konuştuk” dedi. Trabzonspor taraftarları arasında kendisini bekleyen araca güçlükle binen Savic, taraftarların isteğini kırmayarak üçlü çektirdi.

YORUM YAZ