Trabzonspor'da Şenol Güneş'ten Mendy kararı!

Konyaspor maçıyla çıkışa geçmek isteyen Trabzonspor'da eksikler can sıkıyor. Bordo-Mavililer'in teknik direktörü Şenol Güneş, takımın en kritik isimlerinden Batista Mendy konusunda da kararını vermiş durumda.

Trabzonspor'da Şenol Güneş'ten Mendy kararı!

Sezona kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor, Konyaspor mücadelesiyle çıkışa geçmek istiyor.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ'İN İNANCI TAM

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk geniş çaplı basın toplantısını gerçekleştirdi, her konuya açıklıkla değindi. Deneyimli hoca, “Trabzonspor’da camia bulunduğu yerden memnun değil. Başkan takımdaki tüm sorumluluğu ve yetkiyi bana verdi. Dolayısıyla sorumlu benim. Başarı için en büyük kararları alacak benim. Şeffaf olarak her şeyi paylaşacağım. Eleştiriler normal. Beklemediğimiz sonuçlar aldık. Oyun, hayallerimizin gerisinde kaldı. Yetenekli oyuncularımız var ama iyi olduğumuzu gösteremiyoruz. Takımın moral ve özgüven sorunu var. Hatta yanlış tespitler var. Organizasyonu ben yapacağım fakat katılım sağlayacak oyuncularımız. Birbirimizi belki üzeceğimiz anlar da olacak ama düzeleceğiz. Takımın oyun ve uyum sorunu ortada. Bazı oyuncular tecrübeli ama beklediğimizin altında. Bugün hiç olmadığı kadar uzun bir toplantı yaptım takımla. Teslim olmayacağız, pes etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Şenol Güneşten Mendy kararı

Başarılı teknik adam “Başkan her gün arıyor. Üzülüyor, morali bozuluyor. Çok şey yapmaya çalışıyor. Şu anda yapacak bir şey yok. Transfer bazen çözümdür ama fazlalık transferler de sorun olur. Oyuncu alalım ya da olmayalım, bizim oyunumuz iyi olacak. Devre arasında transfer yapmayı düşünüyoruz. Bütün oyuncular bizim parçamız ve hepsini tedavi edeceğiz. Trabzonspor’u kendi haline bıraksan bile bu sonuçları almaması gerekiyordu. Bu takımı başarıya ulaştırmaktan başka çaremiz yok. Bunu yapacağım! Ne olursa olsun değişecek. Belki çok sıkıntı çekeceğiz ama ben bunu üstleneceğiz. Kesinlikle başaracağız. Puan olarak durumumuza bakmıyoruz. Her maçı kazanmak için çıkacağız. Devre arasına kadar tekli rakamlardaki puan farkını önemsemiyorum. Yarışta olur muyuz, olmaz mıyız konuşacağız. Şu an görüntü çok kötü. Trabzonspor aşağıları kabul edemez, mümkün değil” dedi.

Trabzonsporda Şenol Güneşten Mendy kararı

YOĞUN TEMPO

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde dün yoğun bir program vardı. Gündüz saatlerinde takımla detaylı bir toplantı gerçekleştiren teknik direktör Şenol Güneş, ardından basın mensuplarının karşısına çıktı. 16.00’da başlayan idmanda önce kuvvet çalışması yapılırken, sonrasında pas antrenmanı ve taktik oyunlara geçildi. İdmanda savunma ve hücum oyuncuları ayrı ayrı çalıştırılırken, Şenol Güneş sık sık uyarılarda bulundu. Trabzonspor, pazar günkü Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün devam edecek.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Şenol Güneşten Mendy kararı

7 EKSİK VAR

Enis Destan ve Savic’in ardından sakatlar kervanına Umut Bozok ile Batagov eklenirken, dünkü antrenmanda sağ alt adalesinde problem olan Cihan Çanak’ın yanı sıra Serkan Asan ve Hüseyin Türkmen de yer almadı. Toplamda 7 eksiği bulunan Trabzonspor’da, milli arada pek çok ismin takıma katılması bekleniyor.

Trabzonsporda Şenol Güneşten Mendy kararı

MENDY YİNE STOPERDE

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, dünkü antrenmanda Batista Mendy’yi ağırlıklı olarak stoperde denedi. Takımın yeni transferlerinden Serdar Saatçi ise fiziksel olarak hazır duruma gelmek için sıkı çalışıyor. Konyaspor mücadelesinde Denswil’in yanında Serdar’ın mı yoksa Mendy’nin mi oynayacağı henüz net değil.

 

Trabzonsporda Şenol Güneşten Mendy kararı

YORUM YAZ