Trabzonspor'da Şenol Güneş’in 11’i netleşiyor! Yıldızlarda son dakika

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir'e karşı sahaya süreceği ilk 11'i netleştirmeye başladı. Bordo-Mavili ekibe dair son detaylara göz atalım...

Trabzonspor'da Şenol Güneş’in 11’i netleşiyor! Yıldızlarda son dakika

Bordo-Mavililer, milli ara dönüşü Süper Lig’de yarın Başakşehir’i konuk edecek. Papara Park’ta 16.00’da başlayacak maç öncesi hazırlıklar sürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş, ilk 11’ini netleştirmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Yıldızlarda son dakika

Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Nwakaeme ve Savic’in durumu yakından takip ediliyor. Nwakaeme’nin tedavi süreci daha hızlı ilerlerken, bireysel antrenmanlarını sürdürüyor.

Trabzonsporda Şenol Güneş’in 11’i netleşiyor Yıldızlarda son dakika


Nijeryalı yıldızın Başakşehir karşısında riske edilmeyeceği, ancak Göztepe maçına kadar tam anlamıyla hazır olacağı öğrenildi. Savic ise düz koşulara başladı. Karadağlı stoper, yarın kesin yok. Göztepe deplasmanına yetişip yetişmeyeceği henüz net değil. Sonraki hafta ise Fenerbahçe derbisi var.

Trabzonsporda Şenol Güneş’in 11’i netleşiyor Yıldızlarda son dakika


İlk 11 netleşiyor!

Tecrübeli hoca, milli arada antrenman kaçırmayan Cham, Lundstram, Ozan Tufan, Mendy gibi oyuncuları 11’de başlatacak. Stoperde Denswil dönüyor. Sağ kanatta Visca, forvette Banza’nın yeri garanti. Sol tarafta ise Draguş ile Orsic arasında tercih yapılacak.

Haberin Devamı

Duran toplara özel çalışma

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Başakşehir karşılaşmasının provalarına devam eden Trabzonspor’da, teknik direktör Şenol Güneş duran toplarla alakalı özel çalışmalar yaptırıyor. Hem savunma hem de hücum tarafında duran topların önemine vurgu yapan Güneş, Mendy, Denswil, Okay, Banza, Serdar Saatçi gibi uzun boyu isimleri ceza sahasında daha efektif kullanmak istiyor. Öte yandan dünkü idmanda gol ve sonuçlandırma çalışmaları da yapıldı.

YORUM YAZ