Trabzonspor'da Savic transferinde işlem tamam! İşte geliş tarihi...

Trabzonspor, 1 haftadır yoğun temas halinde olduğu yıldız oyuncuyu ikna etti. Atletico Madrid ile sözleşmesini feshedecek olan Stefan Savic, Fırtına ile 3 yıllık resmi mukavele imzalayacak. Karadağlı stoperin İstanbul'a geleceği tarih de netleşti. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Savic transferinde işlem tamam! İşte geliş tarihi...

Nwakaeme, Draguş, Lundstram, Barisic, Cihan Çanak, Ozan Tufan ve son olarak Pedro Malheiro’yu kadrosuna katan Trabzonspor, en flaş hamlesini stoper transferinde yaptı. Karadeniz ekibi, 1 haftadır yoğun şekilde görüştüğü Stefan Savic’i, önceki gece ikna etti ve taraflar arasında protokol imzalandı.

Haberin Devamı

Savunmanın lideri olacak

Atletico Madrid ile 1 yıl kontratı kalan fakat İspanyol devinin ayrılması için izin verdiği Karadağlı yıldız, sözleşmesini feshedip bugün İstanbul’a ayak basacak. 33 yaşındaki başarılı stoperle 3 yıllık mukavele için anlaşmaya varılırken, kısa zamanda resmi imzalar atılacak. Savic, Fırtına’nın yeni sezondaki savunma lideri olacak.

Trabzonsporda Savic transferinde işlem tamam İşte geliş tarihi...

9 senedir Atletico Madrid’te

Bordo-Mavililer’in 3 yıllık sözleşme için imza parası dahil Savic’e toplamda 10 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. 2015’ten bu yana Atletico Madrid formasını terleten Savic, ilerleyen yaşına rağmen hâlâ Avrupa’nın elit stoperleri arasında gösteriliyor.

Geçtiğimiz sezon 6’sı Şampiyonlar Ligi olmak üzere tam 33 maça çıkan 1.87 boyundaki yıldız, bu süreçte 1 La Liga şampiyonluğu, 1 UEFA Avrupa Ligi Kupası ve 2 kez de UEFA Süper Kupası’nı kazandı.

Haberin Devamı

Maxi Gomez’in rotası İspanya

Trabzonspor’un göndermeye çalıştığı Maxi Gomez için CD Castellon devrede. La Liga 2 ekibi, Uruguaylı forveti kadrosuna katmaya çalışıyor.

Trabzonsporda Savic transferinde işlem tamam İşte geliş tarihi...

Bordo-Mavililer ise oyuncunun satışından az da olsa kazanç sağlamayı hedefliyor. Castellon’un, Trabzonspor ile geçtiğimiz hafta sözleşmesi fesh edilen stoper Joaquin Fernandez’le de ilgilendiği belirtildi.

YORUM YAZ