Trabzonspor'da sağ beke 2 aday! Maliyete göre ilerlenecek

Serkan Asan’ın kamp performansından memnun olmayan Trabzonspor, sağ beke 2 transfer yapmak istiyor. Karadeniz ekibi, kısa zamanda oyuncuların kulüpleriyle temaslara başlayacağı kaydedildi.

Trabzonspor'da sağ beke 2 aday! Maliyete göre ilerlenecek

Trabzonspor’da transfer hareketliliği yabancı oyuncular üzerinden devam ederken, yerli rotasyonunu güçlerdirmek adına da çalışma var. Takviye düşünülen bölgelerden biri; sağ bek. Thomas Menuier, 18 Temmuz’da takıma katılacak. Fakat Belçikalı yıldızla ilgilenen bazı Avrupa kulüpleri var. Meunier kalsa dahi olası bir sakatlık veya kart cezası durumunda alternatifi yok. Serkan Asan’ın performansı Macaristan kampında yetersiz görülürken, teknik direktör Abdullah Avcı da önceki gün oynanan hazırlık maçının ardından “Sağ bek bölgesine yerli transferi düşünüyoruz” demişti. Gündemde 2 oyuncu bulunuyor...

Haberin Devamı

MACARİSTAN KAMPI BİTTİ

Bordo-Mavililer’in 2 haftalık yurt dışı kampı sona erdi... Trabzonspor, Macaristan’daki son antrenmanını dün sabah saatlerinde gerçekleştirirken, akşam saatlerinde Budapeşte’den Trabzon’a hareket edildi. Karadeniz ekibi, 3 günü izinli olarak geçirecek. 18 Temmuz’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yeniden hazırlıklar başlayacak. Fırtına, 25 Temmuz’da sezonun ilk resmi maçını UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda oynayacak.

Trabzonsporda sağ beke 2 aday Maliyete göre ilerlenecek

CHAM İÇİN KRİTİK HAFTA

6 yeni oyuncuyu kadrosuna katan Trabzonspor, transferde frene basmıştı. Yeni haftada görüşülen oyuncularla ilgili önemli hareketlilik bekleniyor. Bu isimlerden biri; Muhammed Cham. 23 yaşındaki yıldız orta saha ile haftalar önce anlaşmaya varan fakat kulübü Clermont’u bir türlü ikna edemeyen Bordo-Mavililer, Fransız ekibiyle hafta içinde yeni bir görüşme yapacak. Yönetim, Cham transferini artık mutlu sonla bitirmek istiyor.

Haberin Devamı

SAĞ BEKE 2 ADAY

Trabzonspor'un transfer listesinde 2 oyuncu bulunuyor; Bünyamin Balcı ve Mustafa Eskihellaç...

Trabzonsporda sağ beke 2 aday Maliyete göre ilerlenecek

MALİYETE GÖRE İLERLENECEK

Antalyaspor’un 24 yaşındaki savunma oyuncusunun 2027’ye kadar kontratı var. Bünyamin geçen sezon Süper Lig’de 23 maça çıkmıştı. Mustafa Eskihellaç’ın ise sözleşmesinin bitmesine 1 sene kaldı. Trabzonlu olan Mustafa, sağ bek, sol bek ve her iki kanatta görev yapıyor. Tam bir joker olan 27 yaşındaki futbolcu, 35 lig maçında 2 gol atarken, 4 asist yapmıştı. Bordo-Mavili yönetim, kısa zamanda iki oyuncunun da kulüpleriyle temaslara başlayacak. Transferde maliyet faktörü kilit rol oynayacak.

YORUM YAZ