Trabzonspor'da Paul Onuachu ısrarı! Orta sahaya 1 yıldız daha

Forvet transferinde artık son viraja girildi... İngiltere başta olmak üzere Avrupa’nın pek çok liginde transfer dönemi 30 Ağustos’ta sona erecek. Trabzonspor, sayılı günler kala transferde tekrardan gaza bastı.

Trabzonspor'da Paul Onuachu ısrarı! Orta sahaya 1 yıldız daha

Southampton, Paul Onuachu konusunda beklediği seviyede teklifler alamazken, en iyi rakamı Trabzonspor masaya koymuştu. Southampton’da kadro listesinde adı yer almayan Onuachu için İngiliz ekibinin direncinin kırılmaya başladığı öğrenildi. Başkan Ertuğrul Doğan, hafta içinde bu transferi mutlaka noktalamak istiyor.

Haberin Devamı
Onuachu'dan transfer açıklaması: Trabzonspor'da kalmak istiyorum ama...

2.01’lik forvetin yanı sıra Weghorst konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Burnley Teknik Direktörü Scott Parker “Kadroda olmamasının en iyisi olacağına karar verdim. Weghorst takımdan ayrılacak” dedi. Hollandalı santfor konusunda daha önce İngiliz kulübüne teklif yapan Trabzonspor, geri dönüş bekliyor.

Trabzonsporda Paul Onuachu ısrarı Orta sahaya 1 yıldız daha

ORTA SAHAYA 1 YILDIZ DAHA

Yaz transferini oldukça hareketli geçiren ve 11. takviyesini Muhammed Cham ile yapan Trabzonspor’da, orta saha transferinin tamamlandığı konuşuluyordu. Fakat Fırtına, merkeze ofansif özellikli bir isim daha almayı planlıyor. Gündemde 2 aday var; Hong ve Bronwnhill...

Güney Koreli Hong konusunda kulübü Gent ile geçtiğimiz hafta 4.5 milyon Euro karşılığında anlaşmaya varan Karadeniz ekibi, oyuncunun menajerinin sözleşmeye önce 6, sonra 8 milyon Euro’luk serbest kalma bedeli koydurmak istemesi üzerine rest çekmişti.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Paul Onuachu ısrarı Orta sahaya 1 yıldız daha

Kulüpler arasında hiçbir sıkıntı bulunmazken, Hong’un menajerinin Trabzonspor’un istediği şartlara gelmesi gerekiyor. Diğer yandan Burnley forması giyen Josh Brownhill ile yoğun temaslar sürüyor.

BARDHİ GÖNDERİLECEK

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok beğendiği 28 yaşındaki İngiliz futbolcunun kulübüyle 1 yıl kontratı kaldı. Dolayısıyla Championship ekibi, kaptanını satmaya sıcak bakıyor. Bu sezon İngiltere’nin 2 numaralı liginde 3 maçta forma giyip, 2 gol atan Brownhill’in transferi için hem oyuncu cephesi hem de kulübüyle pazarlıklar sürüyor. Bu 2 transferden birini gerçekleştirmek isteyen Trabzonspor Yönetimi, kontenjanda yer açmak için Bardhi’yi gönderecek.

İTALYANLAR’IN GÖZÜ MENDY’DE

Fırtına’nın 24 yaşındaki yıldızı Batista Mendy, İngiliz kulüplerinin ardından İtalyanlar’ın da radarına girdi. Torino’nun istediği Fransız futbolcu için Napoli’nin de nabız yokladığı öğrenildi. Trabzonspor Yönetimi ise 13-15 milyon Euro seviyesinde bir teklif bekliyor. Mendy için geçen sezon 4.5 milyon Euro bonservis ödenirken, 1 Eylül’e kadar bu konu netlik kazanacak.

RAYYAN BANİYA PALERMO’YA...

Geçtiğimiz sezon 2 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya dahil edilen fakat Abdullah Avcı geldikten sonra bir türlü tecrübeli hoca tarafından kullanılmayan Rayyan Baniya, İtalya’ya gidiyor. Serie B ekiplerinden Palermo ile anlaşan başarılı stoper, satın alma opsiyonlu kiralık olarak Çizme’nin yolunu tutacak. İtalya pasaportu bulunan Baniya’nın transferinin 1-2 gün içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

YORUM YAZ