Trabzonspor'da Paul Onuachu gerçekleri! İstanbul yolcusu...

Paul Onuachu Trabzonspor'da kalacak mı? Bordo-Mavili takımda bu sezon 20 maçta attığı 14 golle dikkatleri üzerine çeken 29 yaşındaki Nijeryalı golcü gelecek sezonla ilgili kararını verdi.

Trabzonspor'da Paul Onuachu gerçekleri! İstanbul yolcusu...

Trabzonspor'da bu sezon harika bir sezon geçiren Paul Onuachu'nun geleceği büyük merak konusu. 1 sezonluğuna kiralanan 29 yaşındaki Nijeryalı oyuncudan kötü haber geldi. Bu sezon 14 gol atan yıldız futbolcu Trabzonspor'la ilgili kararını verdi.

Haberin Devamı

10 MİLYON EURO İSTİYOR!

Trabzonspor'un Southampton'dan 1 yıl kiraladığı oyuncu için kulübü bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro talep ediyor. Nijeryalı golcünün kararını sezon biter bitmez vermesi bekleniyor.

Paul Onuachu'nun kulübü Southampton'la 2026 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

SICAK BAKMIYOR!

Trabzonspor formasıyla bu sezon Süper Lig'de 20 maçta 14 gol, 4 asistlik performansla oynayan Paul Onuachu maaşı ve menajerinin alacakları geç ödendiği için Bordo-Mavili takımda kalmaya sıcak bakmıyor.

Süper Lig'de kalmaya sıcak bakan 29 yaşındaki forvetin hedefi İstanbul ekiplerinde forma giymek.

ERTUĞRUL DOĞAN: "GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan geçtiğimiz günlerde, "Southampton, Onuachu için 15 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Görüşmelerimiz sürüyor. Pepe ve Orsic için de hocamızın raporunu bekleyeceğiz. Şubat ayından bu yana transferde çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Şu an itibarıyla 4 oyuncunun transferini bitirdik. Buna 3 ismi daha ekleyebiliriz. Bu hafta da bir futbolcu ile görüşeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Paul Onuachu gerçekleri İstanbul yolcusu...

YORUM YAZ