Trabzonspor'da Nwakaeme resitali! Maça damga vurdu

15 Nisan 2022’den sonra ilk kez Papara Park’a çıkan Anthony Nwakeme, 35 yaşına gelmesine rağmen ne kadar büyük bir yıldız olduğunu dün akşam herkese gösterdi. İkinci yarıda oyuna giren Nijeryalı maestro, Trabzonspor'un geri dönüşünde 1 numaralı pay sahibiydi.

Trabzonspor'da Nwakaeme resitali! Maça damga vurdu

2 sezon sonra Trabzonspor’a geri dönen fakat yaşadığı sakatlık nedeniyle Beşiktaş derbisinde forma giyemeyen Nwakaeme, dün akşam kurtarıcı olarak ikinci yarıda oyuna girdi.

Haberin Devamı

En son 15 Nisan 2022’deki 1-1’lik Karagümrük mücadelesinde Papara Park’a çıkan Nijeryalı yıldız, 35 yaşına gelmesine rağmen ne kadar büyük bir yıldız olduğunu yine herkese gösterdi. 2-0’dan sonra kimsenin sorumluluk almadığı takımda oyunu yöneten ve arkadaşlarını ateşleyen Nwakaeme, attığı çalımlar, yarattığı fırsatlarla tribünleri ayağa kaldırdı. 90 artı 8. dakikada ise 1 puanı getiren goldeki asisti yaptı.

‘Son anlarda uyandık’

Maç sonunda tribünler ‘Nwakaeme’ tezahüratları yaparken, Bordo-Mavili taraftarlar Nijeryalı yıldızı ayakta alkışladı. 90 dakikanın ardından konuşan Nwakaeme, “Malesef istediğimiz gibi başlayamadık maça. Varlığımızı gösteremedik. Ancak son dakikalarda uyandık ve 2-2 bitti. Kendimi bulmaya çalışıyorum. Daha iyi olacağız” dedi.

YORUM YAZ