Trabzonspor'da Hong Hyun Seok transferi neden açıklanmıyor? Gerçek ortaya çıktı!

Trabzonspor'un Hong Hyun Seok’a verilecek ücrette ve Gent kulübüne ödenecek bonservis konusunda anlaşmaya vardığı, ancak şimdi de vergi problemini aşmaya çalıştığı kaydedildi. Transfer bir kaç güne kadar resmiyete kavuşacak.

Trabzonspor'da Hong Hyun Seok transferi neden açıklanmıyor? Gerçek ortaya çıktı!

Trabzonspor’un bu hafta içi getirmesi beklenen transferi Hong Hyun Seok’taki gecikmenin nedeni belli oldu. Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri, transferle ilgili vergi ayrıntısını sosyal medya hesabından yazdı.

Haberin Devamı
TFF, VAR kayıtlarını açıkladı! İşte Göztepe-Fenerbahçe maçının tartışmalı kararı

Vergi avantajlarını korumak istiyor

Hong Hyun Seok’un hâlâ Belçika’da olduğunu belirten Tavolieri, “Koreli orta saha oyuncusu, Avrupa’da sahip olduğu vergi avantajlarını korumak istediği için sözleşmesinin detaylarını hâlâ müzakere ediyor. Hong, her yıl ülkesi için vergi ödemek zorunda ve kulübün, kendisine harika bir teklif sunulmasına rağmen, bu farkı ödemesini istiyor” dedi.

Trabzonsporda Hong Hyun Seok transferi neden açıklanmıyor Gerçek ortaya çıktı

Gruplarda yer alacak

Trabzonspor’un, oyuncunun vergi problemini kısa sürede aşarak bu hafta içinde Türkiye’ye getirmesi bekleniyor. Bordo-Mavililer’in, Hong Hyun Seok konusunda acele etmemesinin nedeni ise Güney Koreli oyuncuyu Konferans Ligi Play-Off turu listesine yazamaması olarak belirtildi. Fırtına’nın turu geçmesi halinde Güney Koreli yıldızı grup maçlarında listesine yazabileceği ifade edildi.

YORUM YAZ