Trabzonspor'da Fatih Tekke sesleri! Bomba gelişme...

Trabzonspor'da Avrupa’daki hüsran Abdullah Avcı’nın sonunu getirdi. Tecrübeli isimle yollarını ayıran yönetim, yeni teknik adamı belirlemek için hemen çalışmalara başladı. İlk aday Fatih Tekke, görüşmeler başladı.

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdığını duyurdu. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, "Şirketimiz ile profesyonel futbol takımı teknik direktörümüz Abdullah Mucib Avcı arasındaki 30.06.2025 bitiş tarihli teknik adam sözleşmesi yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre, Sayın Avcı sözleşme kapsamındaki alacaklarının yarısından feragat etmiştir." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan "Teşekkürler Abdullah Avcı" başlıklı açıklamada ise şunlar kaydedildi:

Şampiyon teknik direktörümüz Abdullah Avcı ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunuyoruz. Sayın Avcı'ya kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.

Avrupa'daki hüsran Avcı'nın sonunu getirdi

Yapılan 11 transfer, imza paralarıyla birlikte ödenen 17 milyon Euro bonservis ve ağustos ayı bitmeden Avrupa macerası noktalanan bir Trabzonspor... UEFA Avrupa Ligi’nden Rapid Wien mağlubiyetleriyle elenen Bordo-Mavililer, Konferans Ligi’ne de kalamadı. St. Gallen deplasmanından 0-0’lık skorla dönen Fırtına, evinde de normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 biten rövanşta penaltılarda rakibine boyun eğdi. Tarihinin en pahalı kadrolarından birine sahip olmasına rağmen Avrupa’da mücadele edemeyecek Trabzonspor’da, fatura Abdullah Avcı’ya kesildi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Fatih Tekke sesleri Bomba gelişme...

Fatih Tekke: Yuvaya dönmek ne zamana olur bilmiyorum

Alanyaspor'un Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olduğu maçının ardından Trabzonspor’un teknik direktörlük ayrılığının yaşayacağı gündemle ilgili soruya Fatih Tekke'nin yanıtı şu olmuştu:

Trabzonluyum, Trabzonsporluyum, bir gün yuvaya dönmek ne zamana olur bilmiyorum. Sıcak bir gündem. Maça odaklandım, bakalım ne olacak.

Ertuğrul Doğan, Fatih Tekke ile görüştü

Abdullah Avcı sonrası Trabzonspor’da yine yerli bir teknik adamı göreve getirme fikri ağır basarken ilk somut hamle yapıldı. Sports Digitale; Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın Teknik Direktör Fatih Tekke ile görüştüğünü duyurdu.

Trabzonsporda Fatih Tekke sesleri Bomba gelişme...

Gelmek istiyor

Alanyaspor'la sezon sonuna kadar kontratı bulunan başarılı ismin Trabzonspor'a gelmek istediğini Başkan Doğan'a ilettiği aktarıldı. Alanyaspor cephesinin ayrılığa izin vermesi için görüşüleceği belirtildi.

YORUM YAZ