Trabzonspor'da Batista Mendy’ye Avrupa kancası! Teklif çok yakın...

Trabzonspor’un 24 yaşındaki yıldızını pek çok Avrupa ekibi yakından takip ediyor. İngiltere, İtalya, Fransa’dan Batista Mendy’yi izleyen kulüpler var. Ayrıca başarılı oyuncu için Rusya’dan da bir takım teklif yapmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'da Batista Mendy’ye Avrupa kancası! Teklif çok yakın...

Bordo-Mavililer’in geçen sezon başında 4.4 milyon Euro bonservis bedeliyle Angers’tan kadrosuna kattığı Batista Mendy, Trabzonspor’da kısa sürede değerini katladı. Esas bölgesi orta saha olmasına rağmen Fırtına’da özellikle stoper bölgesinde yaşanan sakatlıklar nedeniyle savunmanın merkezinde görev yapan 24 yaşındaki Fransız futbolcu, pek çok Avrupa kulübünün radarında.

Haberin Devamı

İtalya, İngiltere ve Fransa’dan talipleri var

İngiltere’den daha önce Nottingham Forest ve Crystal Palace’ın ilgilendiği Mendy’yi, bu yaz döneminde Bologna ve Fiorentina gibi İtalyan kulüpleri istemişti. Başarılı futbolcuyu İtalya, İngiltere ve Fransa’dan izleyen takımlar var. Ayrıca bir Rus kulübünün devre arasında teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Trabzonsporda Batista Mendy’ye Avrupa kancası Teklif çok yakın...

Bu sezon ligde 8 maçın tamamında forma giyen Mendy, Avrupa arenasında da 6 karşılaşmaya çıktı. Fransız yıldız, ağırlıklı olarak stoperde görev yaptı.

Başkan ‘20 milyon’ demişti

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, daha önce yaptığı açıklamada Mendy’nin fiyatının 20 milyon Euro olduğunu söylemişti. Ocak ayında kulübe resmi tekliflerin gelmesi beklenirken, yönetimin ise sezon bitmeden satış konusunu gündeme almak istemediği belirtildi.

YORUM YAZ