MENÜ

Trabzonspor'da 3 transfer tamam! 4. transfer belli oldu

Glasgow Rangers forması giyen İskoç sol bek ve İngiliz orta alan oyuncusunu bedelsiz olarak kadrosuna katmaya hazırlanan Trabzonspor yönetimi, Süper Lig'in yıldızının transferini de bitirdi. Fırtına'nın 4. transferi ise 10 numara pozisyonunda görev yapan yıldız isim olacak. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'da 3 transfer tamam! 4. transfer belli oldu

Türkiye Kupası’nda finale çıkarak sezonu çifte kupayla geçirme fırsatı yakalayan Trabzonspor, bir yandan da transferlerde yoğun mesai harcıyor. Bu sezon Süper Lig’de zirve yarışından uzak kalan, Abdullah Avcı’nın gelişiyle birlikte ivme yakalayan ve lig üçüncülüğü ile Türkiye Kupası hedefi koyan Trabzonspor’da, yeni sezonun kadro planlaması için düğmeye basıldı. Lig sona ermeden birçok oyuncu konusunda mutlu sona ulaşmak isteyen Trabzonspor’da 3 futbolcunun transferi imza aşamasına kaldı. Başkan Ertuğrul Doğan da Karagümrük maçı sonunda yaptığı açıklamada, “3 oyuncuyu bitirdik, 4.’sü bitmek üzere” demişti. Son duruma FANATİK ulaştı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı
Ertuğrul Doğan: Anlaştığımız oyuncular var

Barisic, Lundstram ve Dragus tamam

Glasgow Rangers forması giyen İskoç sol bek Borna Barisic ve İngiliz orta alan oyuncusu John Lundstram’ı bedelsiz olarak kadrosuna katmaya hazırlanan Trabzonspor yönetimi, Gaziantep FK’da kiralık olarak oynayan ve bonservisi Standard Liege’de bulunan Dragus transferini de imza aşamasına getirdi. 

Trabzonsporda 3 transfer tamam 4. transfer belli oldu


Benes'te rakipler çoğalıyor

Trabzonspor’un gündemine aldığı Laszlo Benes için talep giderek artıyor. Hamburg forması giyen 26 yaşındaki Slovak orta saha oyuncusu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Özellikle gol ve asistleriyle adından söz ettiren Benes’e olan ilginin artması, bonservis bedelini de yükselttiği belirtiliyor. Trabzonspor’un yanı sıra Laszlo Benes’e birçok takımın talip olduğu ifade ediliyor. Bu durumun, oyuncunun piyasa değerini artırdığı vurgulanıyor. Oyuncunun geleceğiyle ilgili yaşanan bu gelişmeler, transfer piyasasında dikkatle takip ediliyor. Oyuncuya Holsten Kiel başta olmak üzere çok sayıda Alman ekibi de talip durumda.

Haberin Devamı

İşte Fırtına'nın 4. transferi! 

Doğan’ın “bitme aşamasında” dediği futbolcunun Clermont forması giyen 23 yaşındaki Avusturyalı 10 numara Muhammed Cham olduğu öğrenildi. BordoMavililer’in, Muhammed Cham için Fransız ekibiyle yapılan görüşmelerde sona yaklaştığı ve oyuncunun da Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

Trabzonsporda 3 transfer tamam 4. transfer belli oldu


Dorukhan dönmek istiyor

Trabzonspor’un 2021-2022 sezonunda Beşiktaş’tan transfer ettiği Dorukhan Toköz, 2023-2024 sezonunun başında Karadeniz ekibiyle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti ve takımdan ayrıldı. Bordo-mavili forma altında 2 sezon boyunca 41 resmi maça çıkan Dorukhan, 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Menajeri aracılığıyla iletti

Mücadeleci ruhu ve oyunuyla taraftarların sevgilisi haline gelen Toköz, hafızalara kazındı. Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Adana Demirspor ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, tüm kulvarlarda 22 karşılaşmada forma giydi ve sadece 1 asistlik katkıda bulundu. Bu performans, Dorukhan Toköz’ün takımdan ayrılma ihtimalini gündeme getirdi. Oyuncunun menajeri aracılığıyla dönmek istediğini ilettiği öğrenildi.

YORUM YAZ