Trabzonspor'a sürpriz stoper! Son noktaya gelindi...

Trabzonspor, bir süredir gündemindeki stoper transferini bitirmeye hazırlanıyor. Yıldız oyuncuyu büyük ölçüde ikna eden Bordo-Mavililer, kulübüyle olan görüşmelerde de son noktaya gelmiş durumda.

Trabzonspor'a sürpriz stoper! Son noktaya gelindi...

Transfere hızlı bir giriş yapan Trabzonspor, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Bordo-Mavililer, kadrodaki eksikleri tamamlamak adına hareketli bir döneme girmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

PEDRO MALHEIRO'DA KAP ZAMANI

Meunier yerine transfer edilecek olan Pedro Malheiro, gizli bir operasyonla Trabzon’a getirildi. Oyuncuyla 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşan Bordo-Mavililer, kulübü Boavista’yla da el sıkıştı. Kulüpler arasında sadece bazı evrakların imzalanması kaldı. En geç yarın bu transferin resmiyet kazanacağı ve KAP’a gerekli açıklamanın yapılacağı belirtildi. 23 yaşındaki Portekizli sağ bek, geçen sezon 25 resmi maçta 2 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı. Pedro, Trabzonspor’un yaz dönemindeki 7. transferi olacak. Fırtına daha önce Nwakaeme, Lundstram, Barisic, Draguş, Cihan Çanak ve Ozan Tufan’ı kadrosuna katmıştı.

Trabzonspora sürpriz stoper Son noktaya gelindi...

OKAY YOKUŞLU'DA GERİ SAYIM

Fırtına’nın kadrosuna katmak istediği Okay Yokuşlu’nun transferinde süreç olumlu ilerliyor. Milli yıldızın yeniden Bordo￾Mavili formayı giymeye sıcak baktığı ve rakam konusunda taraflar arasında ciddi bir farkın olmadığı belirtildi. Kulübü West Bromwich ile görüşmeler sürüyor. Championship ekibi, 1 yıl sözleşmesi kalan 30 yaşındaki orta saha için 2 milyon Euro talep ediyor.

Haberin Devamı

Trabzonspora sürpriz stoper Son noktaya gelindi...

HONG İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Muhammed Cham transferinde artık geri sayımda olan Trabzonspor, orta sahaya bir yabancı daha alabilir. Gündemde pek çok isim olsa da Hyun-seok Hong öne çıkıyor. Gent forması giyen 25 yaşındaki Güney Koreli futbolcu, hem 8 numara hem de 10 numara pozisyonunda görev yapıyor. Belçika ekibiyle 1 yıl mukavelesi kalan Hong’un piyasa değeri 9 milyon Euro olarak gösteriliyor. Fakat sözleşmesinin son senesinde olduğu için Gent’in eli çok güçlü değil. Scout ekibinin alınması yönünde rapor verdiği Hong, geçen yıl 43 karşılaşmada 7 kez ağları havalandırdı, 8 asist yaptı. Kulüpler arasında görüşmeler başladı.

Trabzonspora sürpriz stoper Son noktaya gelindi...

STOPERDE HEDEF HOEDT!

Stopere 2 takviye birden yapmak isteyen Fırtına, bu transferi Macaristan kampına yetiştirememişti. Görüşmeleri hızlandıran Bordo-Mavili yönetim, Wesley Hoedt için yoğun uğraş veriyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın istediği gibi hem tecrübeli hem hava hakimiyeti yüksek hem de geriden oyun kurma becerisi üst düzey olan Hollandalı stoper ile kurulan temaslarda büyük oranda anlaşma sağlandı. İlk etapta tecrübeli oyuncusunu satmak istemeyen Watford ise 1 sene kontratı kaldığı için Trabzonspor ile pazarlık masasına oturdu. Championship ekibinin 3 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenilirken, Fırtına teklifini 1.2 milyon Euro şeklinde yapmıştı. Ancak sıcak temaslar sonrasında tarafların orta noktayı bulmaya yakın oldukları belirtildi.

Haberin Devamı

Trabzonspora sürpriz stoper Son noktaya gelindi...

EN İYİ 11'E SEÇİLMİŞTİ

Geride bıraktığımız sezon Championship’in en iyi 11’ine seçilen Hoedt, 44 maçta forma giyerken 3 gol atıp, 3 de asist yapmıştı. Bordo-Mavililer, 1.92 boyundaki stoperin transferini hafta içinde sonuçlandırmayı hedefliyor. Hoedt, Hollanda Milli Takımı’nda ise kariyeri boyunca 6 karşılaşmada görev aldı.

Trabzonspora sürpriz stoper Son noktaya gelindi...

YORUM YAZ