Trabzonspor'a sürpriz stoper adayı: Serdar Saatçı

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Herkesin gözü golcü hamlesindeyken Fırtına’dan stoper için flaş bir adım geldi. Karadeniz ekibi; Braga forması giyen Serdar Saatçı ile yakından ilgileniyor.

Trabzonspor'a sürpriz stoper adayı: Serdar Saatçı

Trabzonspor’dan Serdar Saatçı hamlesi. Kadrosunu Pedro Malheiro, Cihan Çanak, Ozan Tufan, Arseniy Batagov, Denis Draguş, Okay Yokuşlu, John Lundstram, Borna Barisic, Stefan Savic, Anthony Nwakaeme ve Muhammed Cham ile güçlendiren Trabzonspor’un, Braga’dan savunma oyuncusu Serdar Saatçı ile ilgilendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Türkiye’de daha önce Beşiktaş forması da giyen 21 yaşındaki Serdar Saatçı, 34 maçta süre alırken 2 asist yapma başarısı gösterdi.

Trabzonspora sürpriz stoper adayı: Serdar Saatçı

Olaylı ayrılmıştı

Beşiktaş’ta yaşadığı olaylı ayrılığın ardından sürpriz bir şekilde Portekiz ekibi Braga’nın yolunu tutan genç oyuncunun dönüşü de sürpriz bir şekilde gerçekleşebilir. Abdullah Avcı’nın bizzat görüştüğü Serdar da Trabzonspor forması giymeye son derece sıcak bakıyor. Karadeniz ekibinde transfer komitesi oyuncuyu kadroya katabilmek adına görüşmelerini sürdürüyor.

Trabzonspora sürpriz stoper adayı: Serdar Saatçı

YORUM YAZ