Trabzonspor'a kötü haber! Sakat sayısı 10'a yükseldi

Trabzonspor'da Nwakaeme şoku yaşanıyor. Deneyimli oyuncu antrenmanda sakatlık yaşadı ve sağlık durumu hakkında MR çekildi. Oyuncunun son durumuyla ilgili resmi açıklama da yapıldı.

Trabzonspor'a kötü haber! Sakat sayısı 10'a yükseldi

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme, antrenmanda sakatlık yaşadı. Oyuncunun sağlık durumu hakkında MR kontrolü sonrası açıklama yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

MAÇA HAZIR

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında yarın deplasmanda Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Bordo-Mavililer, maç öncesi son antrenmanını, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Yarın Mersin Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Trabzonspora kötü haber Sakat sayısı 10a yükseldi

SAKAT SAYISI 10'A YÜKSELDİ

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Konyaspor'u ağırlayan Trabzonspor, rakibini 3-2 mağlup ederek haftalar sonra galibiyetle tanışmıştı. Bordo-mavili takımda üst üste yaşanan sakatlıklar ise moralleri bozdu. Trabzon ekibinde Enis Destan, Savic, Batagov, Umut Bozok, Cihan Çanak, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen ve Ozan Tufan'ın ardından Denswil de sakatlık yaşamıştı. Bu futbolculara şimdi de Neakaeme eklendi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Trabzonspor, Nwakaeme'nin antrenmanda sakatlık geçirdiğini açıkladı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şöyle;

Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcumuz Anthony Nwakaeme’nin sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Beşir, "Futbol A Takımımızın antrenmanı sırasında ağrı hisseden oyuncumuz Anthony Nwakaeme’nin yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol üst ön adalesinde (Quadriceps) kas yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır" dedi.

Nwakeme, Hatayspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Trabzonspora kötü haber Sakat sayısı 10a yükseldi

YORUM YAZ