Trabzonspor'a forvete Nijeryalı golcü! Dikkat çeken performans

Trabzonspor transfer çalışmalarında gaza bastı. Rotayı Belçika'ya çeviren Karadeniz ekibi, Nijeryalı yıldız forveti renklerine bağlamak için harekete geçti.

Trabzonspor'a forvete Nijeryalı golcü! Dikkat çeken performans

Kadrosuna mutlaka bir golcü takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor, uzun süredir bu bölge için arayışlarını sürdürüyor. Yaz transfer dönemi açıldığı günden bu yana birçok isim ile görüşme sağlayan Bordo-Mavililer, lisesine yeni bir isim daha ekledi.

Haberin Devamı

MİSLAV ORSİC SÜRPRİZİ

Takımdan gönderileceği konuşulan ve daha önce Avrupa kadrosunda yer almayan Mislav Orsic, sürpriz bir şekilde dün akşam St.Gallen karşısında ilk 11’deydi. Adı Dinamo Zagreb ile anılan Hırvat hücum oyuncusu, gecenin etkili isimlerinden biri oldu. 31 yaşındaki oyuncu, sahada kaldığı süre içerisinde birçok fırsat yaratsa da skora katkı yapamadı. Orsic, 62’de yerini Trezeguet’ye bıraktı.

Abdullah Avcı iddialı konuştu: Çok büyük adımlar atacağız

FOUNTAS’A TALİP ÇIKTI

Bordo-Mavili ekibin kadro planlamasında yer almayan Taxiarchis Fountas’a talip çıktı. Avusturya temsilcisi Wolfsberger’in Yunan hücum oyuncusunu kadrosuna katmak istediği belirtildi. Yabancı sayısını azaltmak isteyen Karadeniz ekibinin, 28 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda tutmak istemediği belirtildi.

Haberin Devamı

Trabzonspora forvete Nijeryalı golcü Dikkat çeken performans

FORVETE NİJERYALI GOLCÜ

Karadeniz ekibi, Belçika Ligi ekiplerinden Genk’in formasını giyen Tolu Arokodare’yi kadrosuna katmak istiyor. Oyuncu ile ilk temasları sağlayan Fırtına, kulübünden geri dönüş bekliyor. 23 yaşındaki oyuncu, kendisiyle ilgili çıkan iddialara da cevap verdi.

'ÖN PLANDA OLMAK İSTERİM'

Kariyer planlaması konusunda birtakım değişiklikler yapabileceğinin sinyallerini veren Nijeryalı, “Detaylı bir plan hazırlamadım. Günden güne yaşıyorum. Elbette her oyuncu gibi ben de ön planda olmayı çok isterim. Bu doğru zamanda karşıma gelecektir” ifadelerini kullandı. Trabzonspor’un yakında Genk ile de görüşme yapması bekleniyor.

Trabzonspora forvete Nijeryalı golcü Dikkat çeken performans

YORUM YAZ