Trabzonspor'a Ajax'tan yıldız futbolcu! Beşiktaş'a da önerilmişti...

Transfer hazırlıklarına erken başlayan Trabzonspor’a menajerler tarafından yıldız bir isim önerildi. Yaz döneminde adı Beşiktaş’la anılan yıldız futbolcunun kulüp ile sözleşmesi sezon sonu bitiyor...

Trabzonspor'a Ajax'tan yıldız futbolcu! Beşiktaş'a da önerilmişti...

Sezon başında 13 oyuncu transferi yapan Trabzonspor, yeniden yapılanmaya gitmişti. Fakat Abdullah Avcı yönetiminde kurulan kadro henüz sınıfı geçemedi. Ligde 7 maçta 6 beraberlik ve 1 galibiyeti bulunan Fırtına’da, isimlerin potansiyelinden ziyade kadro mühendisliğinin yanlış oluşu eleştiriliyor. Ara dönemde ise takıma nokta atışı takviyeler planlanıyor. Bu doğrultuda erkenden hazırlıklara başlayan Trabzonspor’da, 4 mevkiye oyuncu bakılıyor. Kanat, kanat forvet, 8 numara ve stoper bölgeleri için şimdiden liste hazırlanıyor. Eğer mevcut oyuncuların performansında değişim olmazsa, Ocak ayında takviye yapılacak.

Haberin Devamı
Şenol Güneş: Şu anda oynadığımız oyun tatmin edici değil

STEVEN BERGHUİS ÖNERİLDİ

Menajerler tarafından da kulübe önerilerin gelmeye başladığı öğrenildi. Bu isimlerden birinin Steven Berghuis olduğu iddia edildi. Yaz döneminde adı ciddi şekilde Beşiktaş’la anılan 32 yaşındaki Berghuis, Ajax forması giyiyor. Esas mevkisi sağ kanat olan fakat sol kenarın yanı sıra forvet arkasında da görev yapan yıldız Hollandalı, bu sezon 7 maçta 1 gol atarken, 2 asist yaptı. Kariyeri boyunca 46 defa Hollanda Milli Takımı’nda oynayan Berghuis’in sezon sonu kontratı bitiyor.

Trabzonspora Ajaxtan yıldız futbolcu Beşiktaşa da önerilmişti...

BONSERVİSİ UYGUN...

Dolayısıyla ara transferde olası bir ayrılıkta, yarım dönem mukavelesi kalacağı için Ajax’ın yüksek bir bedel talep etmesi beklenmiyor. Ajax öncesinde Feyenoord, Watford, AZ Alkmaar, Twente gibi kulüplerde forma giyen Berghuis, geçtiğimiz sezon 29 karşılaşmada 8 kez ağları havalandırmış, 10 da asist yapmıştı. Trabzonspor’da özellikle Kasım ayındaki milli arada transfer konusunun ciddi şekilde masaya yatırılması bekleniyor.

Haberin Devamı

BROWNHİLL’DEN FLAŞ KARAR

Yaz transferinde Trabzonspor’un gündeminde olan Burnley’in yıldız ismi Josh Brownhill, kulübüyle sözleşme uzatmayı düşünmüyor. Championship’te çıktığı 9 maçta 4 gol, 1 asistlik skor katkısı gösteren 28 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun kontratı sezon sonunda bitecek. Brownhill konusunda ara dönemde Trabzonspor’un girişimde bulunup bulunmayacağı ise net değil. Fırtına, 8 numara pozisyonuna mutlaka takviyede bulunacak.

YORUM YAZ