Trabzonspor transfere doymuyor! 5 yıldızdan sonra 3 futbolcu daha...

Lundstram, Barisic, Nwakaeme, Ozan Tufan ve Draguş transferlerini KAP’ta açıkladı. 5 yıldızla da resmi sözleşme imzalanırken, şimdi gözler diğer takviyelere çevrildi. Hedef; 1 Temmuz’da başlayacak Macaristan kampına kadar 3 ismi daha bitirmek.

Trabzonspor transfere doymuyor! 5 yıldızdan sonra 3 futbolcu daha...

Türkiye’de transfer dönemi dün resmen başladı, Trabzonspor da ilk günden KAP şov yaptı... Bordo-Mavililer, haftalar önce anlaşma sağladığı isimleri tek tek duyurdu. Glasgow Rangers ile sözleşmeleri biten Lundstram (orta saha) ve Barisic’i (sol bek) daha sezon bitmeden kadrosuna katan Fırtına’da, 2 yıldız dün akşam saatlerinde şehre geldi. Nwakaeme 2 yıl aradan sonra Trabzonspor’a dönerken, forvet bölgesi Draguş’la güçlendirildi. Romanya Milli Takımı ile EURO 2024’te olan başarılı futbolcunun kulübü Standard Liege’e 1.7 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek.

Haberin Devamı

Onuachu liste başı

Lundstram dışında orta sahaya alınan bir diğer oyuncu; Ozan Tufan... Hull City ile 2 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli karşılığında anlaşan Fırtına, 29 yaşındaki yıldızla da her konuda anlaşmaya varmıştı. 5 yeni ismi resmen kadrosuna katan Trabzonspor’da gözler diğer takviyelere çevrildi. Forvette Onuachu liste başı. Gündemdeki diğer santrforlar Yaremchuk ile Adam Buksa. Orta sahaya üst seviye bir transfer gerçekleştirmek isteyen Trabzonspor, Ndidi’nin yanı sıra Nunez’le görüşmelere devam ediyor. Gündemde 2 oyuncunun daha bulunduğu öğrenildi.

Trabzonspor transfere doymuyor 5 yıldızdan sonra 3 futbolcu daha...

İşte stoper gündemi...

Stoper bölgesinde de ciddi hareketlilik var. Joaquin Fernandez yeni sezon planlamasında düşünülmüyor. Şartlara göre Denswil’le de yolların ayrılma ihtimali söz konusu. Marsilya forması giyen Gigot, öncelikli hedef. Fransız kulübüyle anlaşma sağlandı, oyuncu tarafı ikna edilmeye çalışılıyor. Bordo-Mavililer, Newcastle United forması giyen İsviçreli savunmacı Fabian Schar ve daha önce Başakşehir’de oynayıp 11.5 milyon Euro’ya Nice’e giden Ndayishimiye için de temasta. Ayrıca hem 10 numara hem de kanatta görev yapan Muhammed Cham konusunda da pazarlıklar sürüyor.

Haberin Devamı

CİHAN ÇANAK’TA İŞLEM TAMAM

KAP açıklaması yapılan 5 ismin yanı sıra Trabzonspor‘un renklerine bağladığı 6. oyuncu; Cihan Çanak. Standard Liege forması giyen 19 yaşındaki gurbetçi yıldız için kulübüyle 2 milyon Euro bonservis artı 750 bin Euro bonus karşılığında anlaşmaya varılmıştı. Cihan da 3 artı 1 senelik protokole imza attı. Kulüpler arasında yapılan mukaveleye göre; Belçika ekibinin sonraki satıştan yüzde 15’lik pay maddesi bulunuyor. Kanat ve ofansif orta saha pozisyonlarında görev yapan Cihan, kısa zamanda takıma katılacak.

Trabzonspor transfere doymuyor 5 yıldızdan sonra 3 futbolcu daha...

YORUM YAZ